Haku löysi 26 tulosta

Kirjoittaja Jarmo K
Ma 29.11.2010 18:20
Keskustelualue: Ohjelmistot ym tietokoneisiin liittyvä
Aihe: Condor soaring
Vastaukset: 38
Luettu: 29703

Re: Condor soaring

Maanantai taas ja kisapäivä. Joskos allekirjoittanutkin lentää vaikka koneen rikoinkin viime maanantaina :oops: (muistettavaa on että avoimen luokan koneen siivet OVAT pidemmät kuin muissa luokissa... ja jos harjannetta ylittäessä matalin kohta on 1350m, niin siitä ei pääse 1250 metrillä... ja se vi...
Kirjoittaja Jarmo K
Ma 22.11.2010 18:23
Keskustelualue: Ohjelmistot ym tietokoneisiin liittyvä
Aihe: Condor soaring
Vastaukset: 38
Luettu: 29703

Re: Condor soaring

Maanantai-iltaa, itäisille Alpeille tänään avoimen luokan koneilla. Menen tuolle ekalle serverille ja Käsemann TeamSpeak2 serverille, joskos joku vaikka eksyisi seuraksi. - liitteissä normaali tietopaketti tehtävästä. Today's MNS task (22.11.10) Server name: MNS Europe (under MNS official servers) S...
Kirjoittaja Jarmo K
Ma 15.11.2010 16:59
Keskustelualue: Ohjelmistot ym tietokoneisiin liittyvä
Aihe: Condor soaring
Vastaukset: 38
Luettu: 29703

Re: Condor soaring

Päivän kisa vakion koneilla, huomioitavaa REGATTA-lähtö. Today's MNS task (15.11.10) Server name: MNS Europe (under MNS official servers) Server1 start: 18:30 UTC (19:30 CET) Server2A start: 19:30 UTC (20:30 CET) Server2B start: 19:35 UTC (20:35 CET) Server3 start: 20:30 UTC (21:30 CET) Join time: 1...
Kirjoittaja Jarmo K
Ma 08.11.2010 16:53
Keskustelualue: Ohjelmistot ym tietokoneisiin liittyvä
Aihe: Condor soaring
Vastaukset: 38
Luettu: 29703

Re: Condor soaring

Tämän maanantain MNSE tehtävä avoimen luokan koneilla. (08.11.10) Server name: MNS Europe (under MNS official servers) Server1 start: 18:30 UTC (19:30 CET) Server2A start: 19:30 UTC (20:30 CET) Server2B start: 19:35 UTC (20:35 CET) Server3 start: 20:30 UTC (21:30 CET) Join time: 15 mins. Race in: 10...
Kirjoittaja Jarmo K
Ma 01.11.2010 19:55
Keskustelualue: Ohjelmistot ym tietokoneisiin liittyvä
Aihe: Condor soaring
Vastaukset: 38
Luettu: 29703

Re: Condor soaring

MondayNightSoaring aika taas. Termiikkitehtävä vasta- ja myötätuulilegeillä. Serverit: 18 UTC - 19 CET 19 UTC - 20 CET 20 UTC - 21 CET 21 UTC - 22 CET Join time: 15 mins. Race in: 10 mins. Start window: 30 mins Start alt: 1800m QNH Class: Standard Scenery: HW_SWGermany [1.08] Weather Briefing Wind: ...
Kirjoittaja Jarmo K
Ma 18.10.2010 18:57
Keskustelualue: Ohjelmistot ym tietokoneisiin liittyvä
Aihe: Condor soaring
Vastaukset: 38
Luettu: 29703

Re: Condor soaring

Maanantaikisan aika taas, tehtävän tiedot liitteessä. Tuolle 19:00 CET (20:00 paikkallista) serverille menossa. Server name: MNS Europe (under MNS official servers) Server1 start: 17:00 UTC (19:00 CET) Server2 start: 18:00 UTC (20:00 CET) Server3 start: 19:00 UTC (21:00 CET) Server4 start: 20:00 UTC...
Kirjoittaja Jarmo K
Ma 11.10.2010 17:25
Keskustelualue: Ohjelmistot ym tietokoneisiin liittyvä
Aihe: Condor soaring
Vastaukset: 38
Luettu: 29703

Re: Condor soaring

Puuhaa syys- ja talvi-iltojen ratoksi: Monday Night Soaring pilotit alkavat aktivoitua RL lentokauden päättyessä. Briefing tulee n. klo18 Suomen aikaa Condor Multplayer foorumille sekä Glider Racing varsinaisille MNSE-kisasivulle. Tänään lennetään Uudessa Seelannissa. Ja ensi kuun alussa alkaa saksa...
Kirjoittaja Jarmo K
Ma 03.05.2010 19:18
Keskustelualue: Ohjelmistot ym tietokoneisiin liittyvä
Aihe: Condor soaring
Vastaukset: 38
Luettu: 29703

Re: Condor soaring

Maanantaikisan aika ja maastona New Zealand. Tuultakin kohtalaisesti mutta ei rinnejonoja suoraan käännepisteiden välillä, reittivalintaa täytyykin miettiä. Speedbattlen TS serveri siis lakkasi, mutta sama kielikohtainen serveripuu löytyy tuolta uudesta TS3 serveristä. Tehtävätiedot taas liitteessä ...
Kirjoittaja Jarmo K
Ma 26.04.2010 16:07
Keskustelualue: Ohjelmistot ym tietokoneisiin liittyvä
Aihe: Condor soaring
Vastaukset: 38
Luettu: 29703

Re: Condor soaring

No niin, tänään pääsemässä itsekin ilmaan 20 serverille. Termiikkikisa Slovakian maastossa, yksi mäki (Tatra) tosin välissä heti ensimmäisen legin alussa ja viimeisen lopussa. Liitteenä normaali informaatiopaketti. Sppedbattle:n TS serveri sulkeutunee lähiaikoina jos ei ole jo kiinni. Uusi tulee TS3...
Kirjoittaja Jarmo K
Ma 19.04.2010 17:17
Keskustelualue: Ohjelmistot ym tietokoneisiin liittyvä
Aihe: Condor soaring
Vastaukset: 38
Luettu: 29703

Re: Condor soaring

Maanantain kisapäivä ja virtuaalipuolella ei tuhkat haittaa. Serverit starttaavat normaalisti, maastona Provence ja tehtävänlaatijan tietäen, odotettavissa pääosin rinnelentoa. Ohessa normaali tietopaketti tehtävästä. Minä suuntaan Rinkelinmäelle KalPan kaatoon ja lennän ehkä jollakin myöhemmällä se...
Kirjoittaja Jarmo K
Ma 12.04.2010 16:37
Keskustelualue: Ohjelmistot ym tietokoneisiin liittyvä
Aihe: Condor soaring
Vastaukset: 38
Luettu: 29703

Re: Condor soaring

Maanantaikisan aika taas. Jotain jippoa tehtävään on liitetty "Ballast manipulation test" -kommenttiin viitaten. Maasto on Tsekki ja serverien alkamis- ym ajat samat kuin aina. Saa nähdä pääseekö itse jääkiekon parista tänään lentämään mihin aikaan, tai ollenkaan. Today MNS task.. (12.04.10)... Ball...
Kirjoittaja Jarmo K
Ma 05.04.2010 10:41
Keskustelualue: Ohjelmistot ym tietokoneisiin liittyvä
Aihe: Condor soaring
Vastaukset: 38
Luettu: 29703

Re: Condor soaring

Maanantai ja lentopäivä taas.

Uusi-Seelanti maastona ja vakioluokan koneet. Huom. regatta-lähtö...
Ohessa normaali tietopaketti tehtävästä. Tänään tod.näk. 21:00 serverille.

T:Jarmo
Kirjoittaja Jarmo K
Ma 29.03.2010 14:37
Keskustelualue: Ohjelmistot ym tietokoneisiin liittyvä
Aihe: Condor soaring
Vastaukset: 38
Luettu: 29703

Re: Condor soaring

MNSE-päivä olisi taas. Alla oleva info Condor Multiplayer Forumilta / MNSE 2010 topikista: "Today MNS task.. (29.03.10)... Daylight saving change - check your time! Server name: MNS Europe (under MNS official servers) Server1 start: 17:00 UTC (19:00 CET) Server2 start: 18:00 UTC (20:00 CET) Server3 ...
Kirjoittaja Jarmo K
Ma 22.03.2010 16:38
Keskustelualue: Ohjelmistot ym tietokoneisiin liittyvä
Aihe: Condor soaring
Vastaukset: 38
Luettu: 29703

Re: Condor soaring

MNSE tänään 1.1.3 versiolla. Serverien käynnistymisajat kuten viimeksi.

Ohessa tietoja tehtävästä, Slovakia 5.01 maasto, vakioluokka. Puhtaalta termiikkitehtävältä näyttää ja itse ei sitten pääse mukaan treenaamaan :(

JKK
Kirjoittaja Jarmo K
Su 21.03.2010 19:33
Keskustelualue: Ohjelmistot ym tietokoneisiin liittyvä
Aihe: Condor soaring
Vastaukset: 38
Luettu: 29703

Re: Condor soaring

Tervehdys, Condoriin on tänään 21.3. julkaistu patch13 joka päivittää Condorin versioksi 1.1.3. - korjaa Nvidia + Win7 yhteensopivuusongelman sekä mukana tulee uusi hinauskone. - ladattavissa: http://www.condorsoaring.com (etusivun linkistä ja download-osiosta) Tämän sunnuntain SBC2010 kisapäivä on ...
Kirjoittaja Jarmo K
Ma 15.03.2010 15:15
Keskustelualue: Ohjelmistot ym tietokoneisiin liittyvä
Aihe: Condor soaring
Vastaukset: 38
Luettu: 29703

Re: Condor soaring

Alla tämän päivän MNSE kisan tietoja Condor Multiplayer foorumilta (22 / Marek Svozil). - itse lähden tuolle 18:00 UTC servulle (20 Suomen aikaa) ja olen Speedbattlen Teamspeak serverillä (TS2 täällä vielä käytössä) Lainaus: "Today MNS task.. (15.03.10)... Server name: MNS Europe (under MNS official...
Kirjoittaja Jarmo K
Su 14.03.2010 18:40
Keskustelualue: Purjelentokilpailut
Aihe: SUIO virtual GP 12.-14.3. EFRY
Vastaukset: 33
Luettu: 9553

Re: SUIO virtual GP 12.-14.3. EFRY

Kiitokset järjestäjille ja myös osanottajille :) Sopivan haastavia ja vaihtelevia tehtäviäkin oli Markku kehittänyt. Condorin mukana tuleva Slovenian maasto nyt tosin on eniten sarjakuvamaisin ja voi ulkopuoliselle näyttää vähän kököltäkin. Ilmassa, ja varsinkin matalissa ollessa ja hien kastellessa...
Kirjoittaja Jarmo K
Su 14.03.2010 14:14
Keskustelualue: Purjelentokilpailut
Aihe: SUIO virtual GP 12.-14.3. EFRY
Vastaukset: 33
Luettu: 9553

Re: SUIO virtual GP 12.-14.3. EFRY

Dämn, ekan TP:n bonuspisteen (turha) metsästys maksoi -500m ja sitten lopulta vielä 2 pistettä kun Sami (II) sai kiinni TP2:lla ja meni loppuliu'ussa ohi. Toisena jälkiviisasteluna olisi sittenkin kannattanut ensimmäisenä päivänä kinnata sieltä alhaalta ylös pienemmässäkin nostossa ja ottaa kiltisti...
Kirjoittaja Jarmo K
Pe 12.03.2010 22:06
Keskustelualue: Purjelentokilpailut
Aihe: SUIO virtual GP 12.-14.3. EFRY
Vastaukset: 33
Luettu: 9553

Re: SUIO virtual GP 12.-14.3. EFRY

Moi, Näitä kisoja ei voi tuon enempää seurata mita tertsi neuvoi. Tulevaisuudessa asia on kovasti toisin, on olemassa palvelu jolla condor-skabat saa näkymään google-earthin päällä. Miksei se ole nyt käytössä? Kuulin siitä vasta tänään... ..... Ja tähän olen minä "syyllinen", en muistanut koko mahd...
Kirjoittaja Jarmo K
Ti 09.03.2010 11:02
Keskustelualue: Purjelentokilpailut
Aihe: SUIO virtual GP 12.-14.3. EFRY
Vastaukset: 33
Luettu: 9553

Re: SUIO virtual GP 12.-14.3. EFRY

Vista + Condor + Nvidia toimii myös ihan hienosti, ja kisalentopäiviäkin on muulloinkin kuin tiistaisin :wink: Vaikkakin XP tosin on vielä lyömätön yhdistelmä Condorin kanssa FPS:ien suhteen. (eiköhän tuo SW tule myös hankittua kunhan saan läppärin vaihdettua kunnon pöytäkoneeksi) Itse aiheesta: Mon...