Erään koulupojan aineesta

Ilmailuun liittyviä vitsejä ja muita hauskoja tarinoita
Pena
Viestit: 64
Liittynyt: Ma 12.02.2007 13:08
Paikkakunta: HKI
Viesti:

Erään koulupojan aineesta

Viesti Kirjoittaja Pena »

Tämä juttu on ihan pakko laittaa tänne. Se on kotoisin Kokkolan Ilmailukerhon sivuilta, vaikka ei tiettävästi aivan alun perin (Tämä erään koulupojan aine lentäjistä on julkaistu Mikkelin kaupunkilehdessä 24.11.1984 ja Kauhavan kaupunkilehdessä maaliskuussa 1994.): Pojan itsensä keksimä tai opettajan antama otsikko valitettavasti puuttuu, mutta olisi mukava lukea vastauksena tähän viestiin ehdotuksia tämän aineen otsikoksi.Haluan tulla lentäjäksi, kun olen kasvanut isoksi. Koska se on hauskaa hommaa ja helppoa. Sen takia on nykyään niin paljon lentäjiä. Lentäjien ei tarvitse käydä paljon koulua, heidän on vain opittava lukemaan numeroita, jotta he osaisivat lukea mittareita. Arvaan, että heidän pitää osata lukea myös karttoja, niin että he löytävät perille, jos ovat eksyksissä.

Lentäjien on oltava rohkeita, niin jos siipi tai moottori putoaa pois. Heidän on pysyttävä rauhallisina, jotta he tietäisivät mitä pitää tehdä. Lentäjillä on oltava hyvät silmät, niin että he näkevät pilvien läpi, eivätkä he saa pelätä salamoita tai ukkosta, koske he ovat lähempänä niitä kuin me.

Minä pidän palkasta, jota lentäjät saavat. He saavat enemmän rahaa kuin ehtivät kuluttaa. Se johtuu siitä, että useimmat ihmiset pitävät lentämistä vaarallisena, paitsi lentäjät, koska tietävät kuinka helppoa se on.

Ei siinä paljon sellaista ole, mistä en pitäisi, paitsi se, että tytöt pitävät lentäjistä ja kaikki lentoemännät haluaisivat mennä naimisiin lentäjien kanssa, niin että heidän on ajettava emännät pois, jotteivät olisi häiriöksi. Toivottavasti en tule ilmasairaaksi. Jos tulen ilmasairaaksi, ei minusta voi tulla lentäjää ja sitten minun pitäisi mennä töihin.

Avatar
Hene
Viestit: 66
Liittynyt: Ke 28.06.2006 14:15
Paikkakunta: Turku
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Hene »

aihetta en keksi, mutta tuo loppuosahan oli pelkkää faktaa :D

jiitu
Viestit: 1
Liittynyt: Ma 11.06.2007 10:38

en nyt haluaisi pilata juttua, mutta

Viesti Kirjoittaja jiitu »

Taitaapi koko juttu olla pientä huijausta. Ei tuo ole kenenkään koulupojan aine. Olen nähnyt täsmälleen samaa kaavaa noudattavan "koulupojan aineen", joka vain käistteli insinöörejä. Lukujen lukemisen sijasta piti oppia tietokonekieliä. Hyvät silmät piti olla, jotta pystyisi näkemään hameen alle ja lentoemäntien sijaan kaikki naisinsinöörit halusivat mennä naimisiin miesinsinöörien kanssa. Muuten aikalailla sama.

Altti Korva
Viestit: 6
Liittynyt: Ke 07.06.2006 16:39

Viesti Kirjoittaja Altti Korva »

Hyvä juttu se silti oli ja hauskemmaltahan se kuulostaa, kun sen mieltää koulupojan aineeksi. Mikään tarina ei toimi ilman häivähdystä lapin lisää. Ei huumoripalstalla parane latistaa legendoja.

MikkoJ
Viestit: 1
Liittynyt: To 18.11.2010 16:47

Re: Erään koulupojan aineesta

Viesti Kirjoittaja MikkoJ »

Tämä oli hyvä!

Vastaa Viestiin