Purjelennon pulinajakso

pulinajakso.ilmailuliitto.fi
Tänään on La 15 Joulu 2018 22:08

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 
Kirjoittaja Viesti
ViestiLähetetty: To 15 Touko 2014 16:30 
Poissa
Aktiivikirjoittaja

Liittynyt: Ti 04 Helmi 2003 9:59
Viestit: 360
Paikkakunta: Helsinki
Hei,

nyt kun kilpailuluokat yhdistyvät eli 15m+vakio=racing ja 18m+20m=Avoin (kerho=kerho kuten ennenkin), on myös tarve huomioida tämä edustajien valinnassa.

PT on käsitellyt asian kokouksessaan 8.5.2014 ja päättänyt valintamenettelystä seuraavaa:

Edustajavalinnat arvokisoihin tekee PT noin kaksi vuotta ennen kyseisiä kisoja. Vakio- ja 15m luokkien valinnat tehdään valintavuoden Racing luokan SM-kilpailun perusteella. 18m- ja 20mkaksipaikkaisten edustajavalinnat tehdään valintavuoden Open luokan SM-kisojen perusteella. Kerholuokan valinnat tehdään kerholuokan SM-kisojen perusteella (esim. 2016 arvokisoihin vaikuttavat vuoden 2014 SM-kisat).

Edellisissä EM- tai MM-kilpailuissa kuuden parhaan joukkoon sijoittuneet kilpailijat ovat oikeutettuja puolustamaan menestystään seuraavissa EM- tai MM-kilpailuissa siinä luokassa josta hän on kuuden parhaan joukkoon päässyt. Näillä piloteilla on etuoikeus joukkueeseen em. valintamenettelyn ohi.

Halukkuutta edustusjoukkueeseen kysytään valintakisan tulosluettelossa puolivälin yläpuolelle sijoittuneilta, kuitenkin vähintään viideltä parhaalta kilpailijalta. Näistä kilpailijoista valitaan paremmuusjärjestyksessä siten, että karsintakisassa käytetty konetyyppi määrittää valittavan luokan. Jos joukkue ei täyty, kysytään halukkuutta samassa karsintakisassa puolivälin yläpuolelle sijoittuneilta eri luokan koneella lentäneiltä. Ellei joukkue edelleenkään täyty, voi PT tiedustella halukkuutta osallistumiseen myös muilta, sopivaksi katsomiltaan ehdokkailta.

PT voi myös halutessaan poiketa em. käytännöstä perustellusta syystä. Tällaisia syitä ovat esimerkiksi:
- SM-kisojen kilpailupäivien määrä on jäänyt vähäiseksi.
- sopivuus ja sitoutuminen Suomen Ilmailuliiton ja maajoukkueen tavoitteisiin
- sitoutuminen harjoitteluun
- aikaisempi arvokisakokemus ja menestys
- tulevan kisapaikan olosuhteiden tuntemus ja mahdollisuudet menestyä. Pääsääntöisesti vuoristoolosuhteissa edellytetään olosuhteiden tuntemista ja harjoittelua paikan päällä.
- maajoukkueelta saadun lausunnon suositukset
Tällöin voidaan huomioida myös muita kansainvälisiä ja kansallisia arvokisanäyttöjä sekä muita merkittäväksi arvioituja tekijöitä.

PT pyytää lausunnon esitetyn joukkueen sopivuudesta maajoukkueelta (maajoukkueringiltä). Lausunto pyydetään maajoukkueen yhteyshenkilöltä (kapteenilta) mutta lausunnon antamisesta vastaa maajoukkue omien toimintamalliensa mukaan.

Niiden luokkien ja sarjojen edustajat, joissa ei järjestetä SM-kisoja (Avoin luokka, 13,5m sekä Nuorten että Naisten kilpailut) valitsee PT erillisellä päätöksellä. Kilpailijoiden tulee ilmoittaa osallistumishalukkuudestaan perusteluineen kirjallisesti Ilmailuliiton toimistoon ilmoitettuun ajankohtaan mennessä (yleensä syyskuun loppuun).

Jokaiseen kilpailuun pyritään lähettämään niin monta kilpailijaa kuin järjestäjä sallii. Mikäli kilpailunjärjestäjä ei ole yksiselitteisesti määrännyt kunkin kisaluokan maakohtaista kiintiötä, päättää PT kuhunkin luokkaan lähtevien edustajien määrän.


Ylös
 Profiili  
 
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 

Kaikki ajat ovat UTC + 2 tuntia


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa


Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com