Sivu 1/1

Rara Avis, Santa Cilia de Jaca

Lähetetty: Ma 22.09.2014 15:25
Kirjoittaja Wille
Viikko on Markun kanssa leireilty Santa Ciliassa. Neljä lentopäivää ennusteita paremmissa keleissä. Alkuviikko meni lomaillessa kovien tuulten ja tiuhaan uusiutuneiden sadekuurojen siivittämänä. Oma reissuni päättyy, mutta veljeni jatkaa leireilyä Markun kanssa alkavan viikon. Juuri nyt sataa vettä, mutta viikon toinen puolikas näyttää lennettävältä.

Kentällä on aika hiljaista. Viikonloppuna muutama paikallinen on mukana toiminnassa, mutta arkipäivinä meidän lisäksi vain kaksi konetta ja pilottia Briteistä (Mike tietenkin).

Tällä hetkellä kentän toimintaa pyörittää paikallinen kerho Aeroclub Numbus (http://www.aeroclubnimbus.aero). Lokakuun alussa aloittaa operaattori, joka (ehkä) valitaan tällä viikolla kahdesta hakijasta. Toinen hakija on paikallinen kerho. Aikaisemmin yhteiskunnan varoilla pyöritetty toiminta lopetettiin (yllätys yllätys..) ja rahahanat pantiin kiinni. Mm. hinauskoneet seisovat hallissa vakuuttamattomina odottamassa toiminnan uutta alkua. Toivottavasti tuleva kentän operaattori saa toiminnan pyörimään järkevästi ja mm. leireilijöille järjestyy tarpeelliset palvelut.