Kebne 2016, 19.3 - 3.4

Kokemuksia purjelentomatkailusta niin Suomessa kuin maailmallakin.

Valvoja: Alfalima

toma
Viestit: 44
Liittynyt: Ma 23.01.2006 21:47

Kebne 2016, 19.3 - 3.4

Viesti Kirjoittaja toma »

Terve kaikki,

Sain ilosanoman ruotsista että Kebne 2016 järjesteään vaikka näytti todella synkältä tuossa loppuvuodesta.
Patrik Isaksson soitti että aurauskolonna on menossa kohti Pirttivuopiota tekemään kiitotietä.

Lupasin hänelle että hoidan Suomen leiri-ilmoitukset kun siellä tuo miehitys on aika olematon tällä hetkellä ja se joka ylläpiti niitten webbisaittia ei ole enää käytettävissä.

Tein uuden webbisaitin http://kebne.fi jossa voi ilmoittautua. Tuo saitti on yhtä experimental kun minun lentokonetkin joten se ei välttämättä toimi vanhoilla selaimilla. Otin nääs tilaisuudesta vaarin ja kokeilin muutamia uusia teknologioita joten jos kenkkuilee niin minulle voi myös soittaa tai laittaa sähköpostia. Kerään sitten kaikkien tiedot ja laitan ne eteenpäin Kiirunalaisille.

Tom Arppe
Puh: 050-3865368
mail: tom.arppe@gmail.com

Tein myös Facebook ryhmän https://www.facebook.com/groups/Kebneka ... aring.camp/ jossa pääsee näkemään miltä paikan päällä näyttää ja myös miltä näytti viime vuosituhannella. Ei siinä paljon ole muuttunut samat ukot, mutta enemmän kuitua koneissa.

Jos olet ajattellut että kyllä Kebnelle pitäisi joskus lähteä niin nyt on se joskus :)
Tänä vuonna leiri on 19.3.2016 - 3.4.2016 eli klassisella paikalla viikko pitkänperjantain molemmin puolin. Ja muistattehan että pyhänjälkeistä perjantaita ei lasketa (talvi)lomiin joten siitäkin tulee extra päivä.

Kokemuksesta voin sanoa että kannattaa ottaa täysi pesti ja tulla sinne kahdeksi viikkoa yksi viikko on aina hieman riski kun tuo sää voi laittaa kampoihin. Ei niin että olisi huonoa säätä viikko vaan että voi olla ns. "turistikeliä" kokonainen viikko, kaunis auringonpaiste eikä tuulenvirettäkään.

Cumulus on myös valmis ottamaan taas "ottolapsia" jos on halukkuutta lentää kebnellä mutta omalla kerholla ei ole konetta jossa happea.

Aloitetaan purjelentokausi aikasin tänä vuonna

-Toma