Mitä purjelentokurssin jälkeen?

Palsta nuorille ja/tai aloitteleville harrastajille

Valvoja: junior

skuosman
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 322
Liittynyt: Su 31.12.2006 16:45
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Mitä purjelentokurssin jälkeen?

Viesti Kirjoittaja skuosman »

Suomen Urheiluilmailuopisto järjestää luentosarjan jossa jo purjelentolupakirjan suorittanut lentäjän alku voi tulla kuuntelemaan miten kehittyä purjelentäjänä! http://www.urheiluilmailuopisto.fi/kurs ... aselle.htm
Luentosarjaan osallistuminen ei edellytä 300km matkalennon lentämistä, mutta antaa hyviä ohjeita kuinka sen voisi lentää!

sakari kuosmanen
http://www.suio.fi

skuosman
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 322
Liittynyt: Su 31.12.2006 16:45
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Mitä purjelentokurssin jälkeen?

Viesti Kirjoittaja skuosman »

Jatketaanpa tätä ketjua. Nuorelle- siis lentokokemuksen mukaan-on monenlaisia vaihtoehtoja varsinkin Opiston kursseilla. Minusta olisi kyllä hyvä jos kerhotkin aktivoituisivat ja tarjoaisivat jäsenilleen samantyylisiä kursseja; kuinka pysyn termiikissä ja lennän vähän matkaa, leireilyä esim. Jacassa Espanja, matkalentokursseja edistyneemmille jne.
Esimerkiksi tuo Jacan lentoleiri sopii vaikka juuri kurssin lentäneelle henkilölle. Opiston kurssikoneessa on aina opettaja joka osaa lentää Jacassa! Kevään paikat ovat nyt jaossa! Rohkeasti mukaan.
Toinen vaihtoehto on tulla lentämään Räyskälään Opiston opettajan kanssa Duolla tai vaikka ASK-21 koneella. Lisäksi voi lentää tulevana suvena tyypit Astir CS koneeseen (2kpl) tai LS4 koneeseen. Tuntirajoja EI OLE. Osaaminen katsotaan koululennolla 2-paikkaiselle. Astir tyypit voi lentää ihan varmasti. LS4 tyypit kun on opettajan kanssa lentänyt DuoDiscuksella ja osoittanut, että nopeus pysyy riittävän hyvin hanskassa.

Siitä löytyy se into alkaa lentämään omassa kerhossakin ihan uusin silmin!

Keväällä 2011 järjestämme luentosarjan Kurssilta kolmesataselle. Tulemme videoimaan luennot ja voitte katsoa luennot netin kautta silloin kun ne haluatte. Seuraa kirjoittelua http://www.suio.fi ja tietysti tällä Pulinajaksolla!

saku
http://www.suio.fi

haapajarvi
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 173
Liittynyt: To 03.09.2009 00:49

Re: Mitä purjelentokurssin jälkeen?

Viesti Kirjoittaja haapajarvi »

Toi on ihan videointi on ihan hyvä juttu. Pyrkii noi opiston kurssit muuten keskittymään vähän liiaks sinne Reuna-Suomeen.

-Juha

Vastaa Viestiin