Sivu 1/1

Kehitysprojekti 2020

Lähetetty: Ma 06.01.2020 13:04
Kirjoittaja Wille
Purjelentomaajoukkueen puitteissa käynnistetään nuorten, alle 25 vuotiaiden purjelentäjien kehitysprojekti, jossa järjestetään teoria- ja lentotapahtumia tavoitteena kehittää matka- ja kilpalentämiseen liittyviä tietoja ja taitoja. Lisäksi tarkoituksena on tukea mahdollisuuksia ohjattuun matkalentotoimintaan ja valmistaa halukkaita osallistumaan kilpailuihin. Myös mahdollisten kilpailujen aikana järjestetään briefausta ennen ja jälkeen kisatehtävän.

Projektista kiinnostuneita pyydän ilmoittautumaan minulle halonenha@gmail.com.

Terveisin,
Hannu "Wille" Halonen
Purjelentomaajoukkueen kapteeni
0400 551 545

Re: Kehitysprojekti 2020

Lähetetty: Ti 12.05.2020 21:51
Kirjoittaja Wille
Projekti pääsee vauhtiin, kun nuori kaarti kokoontuu 1.-6. kesäkuuta Hyvinkäälle leireilemään. Suunnitellaan, briefataan, lennetään ja kerätään kuppilatiimaa.

Re: Kehitysprojekti 2020

Lähetetty: Su 30.05.2021 19:58
Kirjoittaja Wille
Projektin toinen vuosi on käynnissä. Korona on pitänyt huolen siitä, että toiminta on talven aikana ollut Teams painotteista. Alkanut kesä näyttää jo paljon paremmalta eli lentämään on päästy. Projektissa mukana olevista neljä osallistuu Räyskälä Masters kisaan ja heinäkuussa kolme on lähdössä nuorten EM-kisoihin Liettuaan. Lisäksi Oripää Camp on leiri, johon panostetaan mahdollisuuksien mukaan. Siellä kerätään oppia ja kokemusta matka- ja kisalentämiseen.

On hienoa todeta, että projektissa mukana oleva Sara Salonen lensi eilen 29.5. 500 km:n FAI kolmion Selänpäästä. Suoritus on Suomessa poikkeuksellinen. Tällaisia suorituksia ei ole nähty vuosikausiin vanhemmiltakaan puhumattakaan että kysymyksessä on kauniimman sukupuolen edustaja.

Tästä on hyvä jatkaa!

-Wille