Räyskälä GP 2020

Kuulumisia, kommentteja ja tuloksia purjelentokilpailuista

Valvoja: Alfalima

WS
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 372
Liittynyt: Su 18.09.2005 09:24
Paikkakunta: Helsinki

Räyskälä GP 2020

Viesti Kirjoittaja WS »

Nyt on ilmoittautuminen avattu Räyskälä GP:n 2020. Ilmoittautuminen minun e:mail osoitteeseen martti.sucksdorff at gmail.com Kilpailutiedot löytyvät Räyskälän nettisivuilta. Tervetuloa.
WS

Aku
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 202
Liittynyt: La 30.07.2005 22:11
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Räyskälä GP 2020

Viesti Kirjoittaja Aku »

Tervehdys,

Reilun viikon päästä kilpaillaan taas perinteisen EFRY GP:n muodossa. Kilpailua on järjestetty kohta kymmenen vuotta. Tänä vuonna vetovastuu siirtyy entistä selkeämmin maajoukkueelle. Tapahtuma on ollut jo pari vuotta osa maajoukkueen virallista vuosiohjelmaa, mutta edelleen avoin aivan kaikille kilpalentämisestä kiinnostuneille.

Sucksi on ansiokkaasti hoitanut järjestelyjä viime vuodet yksin, mutta nyt mukaan tulee myös muu maajoukkueen porukka. Kisan aikana vetovastuussa on Wille.

Kesän aikana on tullut kyselyitä voiko kisaan ottaa osaa myös muilla kuin vakion, 15m ja 20m koneilla. Tämän johdosta on päätetty kokeilla tänä vuonna järjestelyä, jossa luokkien eroja tasoitetaan käännepisteiden kokoa säätämällä luokkakohtaisesti. Tällä ei toki päästä absoluuttiseen tasoitukseen kaikissa tilanteissa, mutta saadaan koneita tasoitettua riittävästi, jotta kisaa voidaan lentää useammille eri koneilla. Näin ollen mukaan voi nyt ilmoittautua myös kerholuokan ja 18m koneilla.

Kisapäivä tälle kesälle on koossa vasta kaksi, joten nyt on hyvä mahdollisuus saada muutama päivä lisää kahden pitkän viikonlopun aikana.

FGT:n puolesta,
Aku

Vastaa Viestiin