1.8.: Helle palasi Lesznoon, pitkähköt tehtävät

Kuulumisia, kommentteja ja tuloksia purjelentokilpailuista

Valvoja: Alfalima

Tapsa
Viestit: 24
Liittynyt: Ti 25.02.2003 11:59
Paikkakunta: Helsinki

1.8.: Helle palasi Lesznoon, pitkähköt tehtävät

Viesti Kirjoittaja Tapsa » Pe 01.08.2003 10:43

Briefing alkaa vasta puolen tunnin kuluttua, mutta konttorin tytöt kävi heittämässä jo tehtävälaput pöydälle. Isot luokat lentävät miehekkäät ratatehtävät, 18-metrisissä 537,5 km ja avoimessa 608,3 km. Pienemmät luokat tavoittelevat nopeuksia alueiden kautta. Vakiossa tehtäväaikia bon neljä tuntia ja matkan minimimitta 311,4 km ja maksimi 614,9 km. 15-metrissä aikaa on neljä tuntia ja vartti ja matkan mitta 346,6 - 714,8 km.

Jos joku ei satu tietämään niin aluetehtävä on puhdas nopeustehtävä. Ero perinteiseen ratatehtävään on se, että matkan pituuden saa säätää itse annettujen alueiden puitteissa. Alle annetun ajan ei kuitenkaan kannata tulla maaliin, sillä se heikentää nopeutta, koska lennetty matka jaetaan vähintään minimiajalla. Matkapisteet ovat kaikille maaliintulijoille samat kunhan lentää vähintään 2/3 päöivän pisimmästä matkasta.

Tulikohan se nyt selvästi selitettyä. On näet pää hieman raskas tänä aamuna. Olisikohan joukkueen saunassa ollut illalla häkää. Pääasia on kuitenkin, että Suomen joukkueen pilotit osaavat lentää hyvinaluetehtäviä.

Palataan jaksolle

tapsa
"There is no substitute to span"

Tapsa
Viestit: 24
Liittynyt: Ti 25.02.2003 11:59
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Tapsa » Pe 01.08.2003 22:02

Ei ollut paras mahdollinen kisapäivä suomalaisille. Kisa-alueella lymynneet ukkoset tekivät tepposia. Erot nopeuksissa olivat tänään kaikissa luokissa aikamoisia. Pulkin Kimmo lähti hyvissä ajoin reitille ja lensi päöivän parhaan suomalaistuloksen.

Myös tulospalvelu tökki tänään aikaisempaa enemmän, vaikka piti olla juuri toisin päin. Tähän saakka ilmoitettuja lähtöaikoja ja maalilinjalla mitattuja tuloaikoja ei ole tähän mennessä käytetty mihinkään. Tänään näin piti tapahtuman ja alustavat tulokset tulla liukkaasti ratatehtäviä lentävistä luokista. Lopputulos oli sekasotku. Tulostoimisto sai tuloksia ulos anteeksiantamattoman hitaasti. Stewardien kanssa yritimme selvittää asiaa koko päivän, mutta ilman näkyvää tulosta. Harmittaa, että muuten upeat kisat saavat huonon leiman kun nopean tulospalvelun merkitystä ei ymmärretä.

Huomenna on uusi päivä ja eiköhön ne suomipojatkin taas sisuunnu parempiin tekoihin.

Tapsa
"There is no substitute to span"

Antti K
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 403
Liittynyt: Ti 04.02.2003 09:59
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Antti K » La 02.08.2003 01:36

Terve Rovaniemeltä!

Niinpä se vaan on, että aina ei onnistuta. Mutta ei muuta kun katse eteenpäin kohti tulevaa, se kun on ainoa mihin voi vielä vaikuttaa. Ei sitä kaikkina päivinä kukaan onnistu eli nollatkaa eilinen ja"huomenna päivä on uus!" :lol:

Allekirjoittanut siirtyy viikoksi uutispimentoon. Valitettavasti en pysty kalapaikoilta jatkamaan kannustusta. Jos teillä kuitenkin jotakin kotiatuomista sattuu tulemaan, niin pikkusaunalla palkitsen koko joukkueen henkilökohtaisesti! Ja minun sana pitää. 8)

Tsemiä!


Antti K

Vastaa Viestiin