Vesis Open 2016

Kuulumisia, kommentteja ja tuloksia purjelentokilpailuista

Valvoja: Alfalima

hnpilot
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 455
Liittynyt: Ma 21.04.2003 06:55
Paikkakunta: Lahti

Vesis Open 2016

Viesti Kirjoittaja hnpilot »

Hei

Vesiksen sivut ja ilmoittautuminen on nyt avattu.

Tervetuloa Vesikselle toukokouun 21.-28. päivä.

Jos joku olisi jo unohtanut niin www-osoite on http://vvopen.padasjoenlentokerho.fi

Plk:n puolesta
Hannu Niemi

Wille
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 325
Liittynyt: Pe 26.01.2007 20:22
Paikkakunta: Tuusula

Re: Vesis Open 2016

Viesti Kirjoittaja Wille »

Vesis Openissa kisaillaan hyvässä hengessä kokemattomia ja nuoria briefaten ja valmentaen. Ennen päivän lentoa käydään yhdessä läpi tulevia haasteita ja pyritään luomaan suunnitelma hyvälle suoritukselle. Miten päivä sitten sujui; se käydään läpi seuraavana aamuna koko porukan kesken ennen varsinaista kisapäivän briefingiä. Briefauksia ja valmennusta toteuttavat etunenässä Sorrin Juha ja Halosen Wille. Muutkin kokeneet kantavat kortensa kekoon.

Rohkeasti oppia ja kokemusta keräämään! :D

Terveisin,
Wille

Wille
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 325
Liittynyt: Pe 26.01.2007 20:22
Paikkakunta: Tuusula

Re: Vesis Open 2016

Viesti Kirjoittaja Wille »

Sää suosi viiden kisapäivän verran. Se on enemmän kuin kolmena edellisenä vuotena yhteensä. Mukavia lentoja, tosin ennusteet asettivat haasteita ja kahtena päivänä AAT:n tehtävälle annettava aika ei ollut optimaalinen.

Tuloksissa ei ollut suuria yllätyksiä. Juha oli ykkönen ja kaikkien Vesiksen kisojen kävijä Pinke vakuuttavasti kakkonen. Pienessä kerholuokassa Jussi ja Antti kilvoittelivat keskenään korkeimmasta korokkeesta. Työasiat vaikeuttivat Antin ja Janin mahdollisuuksia pokaalitaistossa.

Normaalia pienempi porukka oli tyytyväinen. Kokemusta ja oppia tuli mukavassa seurassa. Tälle kevätkesän kisalle on tilausta ja mukaan olisi hyvä saada laajempi joukko kaikenikäisiä ja myös niitä, jotka eivät ennen ole kisanneet. Tässä tapahtumassa on mahdollisuus kokeilla, opiskella ja harjoitella purjelennon kiehtovaa osa-aluetta. Kokeneet kehäketutkin tarvitsisivat treeniä ennen vakavampia koitoksia... 8)

Terveisin,
Wille

Vastaa Viestiin