Vesivehmaa Open 2017

Kuulumisia, kommentteja ja tuloksia purjelentokilpailuista

Valvoja: Alfalima

hnpilot
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 454
Liittynyt: Ma 21.04.2003 06:55
Paikkakunta: Lahti

Vesivehmaa Open 2017

Viesti Kirjoittaja hnpilot »

Hei kisapilotti - tai sellaiseksi aikova

Vesivehmaa Open lennetään toukokuussa (yllätys yllätys) Vesivehmaalla. Kisa-ajankohta on hiukan aikainen 6.-13.5.2017, koska kentälle on keksitty järjestää ilmailun ulkopuolista toimintaa loppukuulle. Kisassa lennetään kahdessa luokassa: Open-luokassa ja kerholuokassa, kummassakin käytössä Vesiksen aiempinakin vuosina käytetyt tasoituskertoimiet, joissa on huomioitu se, että kisa lennetään ilman vesipainolastia.

Luokat eivät ole normikisojen mukaan kaluston rajaamia, vaan kerholuokassa on vain lyhyemmät/helpommat tehtävät. Open-luokassa on vataavasti vähän vaativampaa, mutta filosofiana siinäkin on saada porukat illaksi kotiin, ja mieluiten lentämällä.

Kisasivusto on nyt auki osoitteessa http://vvopen.padasjoenlentokerho.fi samoin ilmoittautuminen. Vaikka leirialueen käytössä ei pitäisi olla ongelmia, vahvistamme sen vasta kun asiasta on saatu varmuus.

Hyvityksenä aikaisesta ajankohdasta, olemme laskeneet osallistumishintaa muutamalla kympillä. Ilman toivomme ja uskomme vastaavasti nostavan reippaasti!

Tervetuloa Vesiksen kevääseen!

Padasjoen Lentokerho ry

hnpilot
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 454
Liittynyt: Ma 21.04.2003 06:55
Paikkakunta: Lahti

Re: Vesivehmaa Open 2017

Viesti Kirjoittaja hnpilot »

Hei

Joudumme valistettavasti perumaan Vesiksen kisan osallistujapulan vuoksi.

Uusi yritys toukokuussa 2018, alustavasti 19.-26.5.2018

hannu

Vastaa Viestiin