Purjelennon SM ja Räyskälä Masters 2020

Kuulumisia, kommentteja ja tuloksia purjelentokilpailuista

Valvoja: Alfalima

Antti K
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 441
Liittynyt: Ti 04.02.2003 09:59
Paikkakunta: Helsinki

Purjelennon SM ja Räyskälä Masters 2020

Viesti Kirjoittaja Antti K »

PT on päättänyt myöntää Purjelennon SM-kisat Räyskälä-Säätiön järjestettäväksi 6.-13.6-2020.

Räyskälä-Säätiö oli ainoa hakija. Kisassa on mukana kaikki nykyiset luokat eli kerho, racing ja open. Samalla lennetään myös Räyskälä Masters, johon tietenkin toivomme kirittäjiä ulkomailta. PT:n saamassa kisahakemuksessa oli merkitty kilpailunjohtajaksi Heikki Pohjola.

terv Antti

Aku
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 201
Liittynyt: La 30.07.2005 22:11
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Purjelennon SM ja Räyskälä Masters 2020

Viesti Kirjoittaja Aku »

Tervehdys,

Ensi kesän Mastersin ilmoittautuminen on nyt auki. Ilmoittautuminen onnistuu osoitteessa: https://www.rayskala.fi/entryform/masters/

Kilpailun tiedot ja tiedostot löytyvät Soaring Spotista:
https://www.soaringspot.com/en_gb/raysk ... ters-2020/

Parhaiten ajankohtaisista asioista pysyy ajantasalla seuraamalla Räyskälä Mastersin sivuja Facebookissa.

Kaikki vaan ajoissa ilmoittautumaan niin saadaan jälleen hyvä kisa aikaiseksi.

Aku

Aku
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 201
Liittynyt: La 30.07.2005 22:11
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Purjelennon SM ja Räyskälä Masters 2020

Viesti Kirjoittaja Aku »

Tervehdys,

Ilmoittautuminen on ollut nyt auki viikon. Vaikka mennään tammikuuta on ilmoittautumisen aktiivisuus ollut erittäin hyvää. Tämä on ollut yksi Masters-konseptin ajatuskin. Kun kaikki ilmoittautuvat ajoissa näkevät muutkin kuinka paljon urheilijoita tulossa kisaamaan. Usein se menee niin, että kun väkeä on ajoissa liikkeellä sitä on lopulta myös paljon enemmän.

Nyt ilmoittautuneita on 27 ja potentiaalia on vielä paljon. Laskeskelin nopeasti, että jos kaikki jotka ovat viimeiseen kahteen vuoteen lentäneet SM-kisoissa ilmoittautuvat tältä listalta puuttuu vielä noin 20 nimeä. Tietojemme mukaan myös Ruotsista tulee vielä joitain koneita listoille.

Hienointa on ollut huomata, että Saksasta on jo nyt liikkeellä 5 konetta. Ilmeisesti edellisestä kisasta kirjoitetut artikkelit ovat luoneet positiivista kuvaa kisasta. Konelistalta löytyy myös Matthew Scutterin uusi Diana 2 joten kisaan saadaan myös sitä kautta uutta väriä. Kerholuokkaan säpinää tuo varmasti Tourulan Tapsan osallistuminen LS7:lla, samalla tyypillä voitettiin viime vuonna EM-kilpailut.

Viikonloppu on taas hyvää aikaa hoitaa ilmoittautuminen kuntoon. Kerhopilotit voivat hyvin ilmoittautua tässä vaiheessa ja sitten tarvittaessa päivittää tilannetta kun kerhon kisakoneet on jaettu. Tärkeintä on koko yhteisölle tietää millaiset kisat meille on syntymässä. Toivottavaa on, että kerhot hoitavat koneiden jaon riittävän aikaisin talvella. Se on nykyään myös lomien näkökulmasta aivan ehdoton tapa toimia jos halutaan, että koneet lentää kesällä mahdollisimman paljon.

Aku

KenEklof
Viestit: 6
Liittynyt: Ke 23.01.2019 13:28

Re: Purjelennon SM ja Räyskälä Masters 2020

Viesti Kirjoittaja KenEklof »

Ilmoittautuneita tällä hetkellä 35 kpl.
T. Keni.

Mari Heikkilä
Viestit: 25
Liittynyt: Ma 10.10.2016 15:21

Re: Purjelennon SM ja Räyskälä Masters 2020-UUSIA JÄRJESTELYJÄ

Viesti Kirjoittaja Mari Heikkilä »

Tervehdys,
Pitkän pohdinnan tuloksena jouduimme päättämään tämän vuotisten Räyskälä Mastersien pitämättä jättämisestä. Tapahtumat kautta maailman näyttää siirtyvän syksymmäksi tai vuodella eteenpäin. Räyskälä Mastersit siirrettiin vuodella eteenpäin, sillä kisa on sidottu voimakkaasti ajankohtaansa. Kaikkien luokkien SM-kisoja Räyskälä-Säätiö hakee uudelleen, nyt pidettäväksi Jannen kisojen yhteydessä (18.-25.7.2020). LIsää tietoa tulevista rajoituksista tai niiden purkamisista saataneen valtionjohdolta 3.5, jonka jälkeen tiedotetaan lisää.

Alla kilpailunjohtajan tiedote:
-------
Dear Competitors,

Recently the competition organization has been analysing the current and the forthcoming situation with the coronavirus COVID-19. In addition to many practical issues already recognised, we have concluded that in the current circumstances it is not possible to organise this year’s event with the spirit and the atmosphere representing traditional Räyskälä Masters competition. Therefore, we have decided to postpone coming Räyskälä Masters competition to next year, and then Räyskälä Masters 2020 is now officially cancelled.

Räyskälä Masters 2021 will be organised 5th to 12th June, and the next Uppsala Masters competition will be then organized only in 2022. Also, the current registration period is extended until 31st March 2021 and your current registration is then already valid for the next year’s event. You can modify or delete your registration via the link received in the registration notification email. Also, if you want to reimburse your already paid registration fee, please contact office@rayskala.fi. The accommodation reservations in the airfield motel related to the competition will be cancelled automatically.

The Finnish nationals in 2020 will be organised in July together with the competition Jannen Kisat, if the applied rules of the restricted gatherings permit. The details will be communicated after 3rd May 2020.

Welcome to Räyskälä Masters 2021. All the best and stay safe.

Heikki Pohjola
Competition Director

Hyvät kilpailijat,

Kilpailuorganisaatio on analysoinut meneillään olevaa koronavirustilannetta (COVID-19) ja sen vaikutuksia Räyskälä Masters kilpailun järjestämiseen. Jo tällä hetkellä meneillään olevat rajoitukset aiheuttavat monia käytännön ongelmia kilpailun järjestämiselle kesäkuussa. Koemme, että emme pysty toteuttamaan Räyskälä Masters kilpailun hengen mukaista tapahtumaa huolimatta siitä millaiset Suomen hallituksen asettamat tapahtumarajoitukset ovat kesäkuussa voimassa. Siten olemme päätyneet siirtämään kuluvan vuoden Räyskälä Masters kilpailua vuodella eteenpäin, ja siis perua Räyskälä Masters kilpailun vuodelta 2020.

Seuraava Räyskälä Masters kilpailu järjestetään 5.-12.6. 2021 ja siten seuraava Uppsala Masters kilpailu lennetään vasta 2022. Tämän vuoden kilpailun meneillään olevaa ilmoittautumisaikaa on jatkettu 31.3. 2021 asti. Tämän vuoden kilpailun ilmoittautumisesi on suoraan voimassa koskien vuoden 2021 kilpailua. Voit kuitenkin poistaa tai muokata ilmoittautumistasi koska tahansa ilmoittautumissähköpostissa saamasi linkin kautta. Jos haluat takaisinmaksun jo maksetusta ilmoittautumismaksusta, ole yhteydessä sähköpostilla office@rayskala.fi. Vuoden 2021 Räyskälä Masters kilpailua koskevat motellin majoitukset peruuntuvat automaattisesti.

SM-kilpailut 2020 lennetään Janen Kisan yhteydessä heinäkuussa, jos kokoontumisrajoitukset tämän sallivat. Asiasta tiedotetaan tarkemmin 3.5. 2020 jälkeen.

Nähdään tulevissa kisoissa ja pysytään terveinä,

Heikki Pohjola
Kilpailunjohtaja
------

Vastaa Viestiin