Purjelennon SM ja Räyskälä Masters 2020

Kuulumisia, kommentteja ja tuloksia purjelentokilpailuista

Valvoja: Alfalima

Antti K
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 418
Liittynyt: Ti 04.02.2003 09:59
Paikkakunta: Helsinki

Purjelennon SM ja Räyskälä Masters 2020

Viesti Kirjoittaja Antti K »

PT on päättänyt myöntää Purjelennon SM-kisat Räyskälä-Säätiön järjestettäväksi 6.-13.6-2020.

Räyskälä-Säätiö oli ainoa hakija. Kisassa on mukana kaikki nykyiset luokat eli kerho, racing ja open. Samalla lennetään myös Räyskälä Masters, johon tietenkin toivomme kirittäjiä ulkomailta. PT:n saamassa kisahakemuksessa oli merkitty kilpailunjohtajaksi Heikki Pohjola.

terv Antti

Aku
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 201
Liittynyt: La 30.07.2005 22:11
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Purjelennon SM ja Räyskälä Masters 2020

Viesti Kirjoittaja Aku »

Tervehdys,

Ensi kesän Mastersin ilmoittautuminen on nyt auki. Ilmoittautuminen onnistuu osoitteessa: https://www.rayskala.fi/entryform/masters/

Kilpailun tiedot ja tiedostot löytyvät Soaring Spotista:
https://www.soaringspot.com/en_gb/raysk ... ters-2020/

Parhaiten ajankohtaisista asioista pysyy ajantasalla seuraamalla Räyskälä Mastersin sivuja Facebookissa.

Kaikki vaan ajoissa ilmoittautumaan niin saadaan jälleen hyvä kisa aikaiseksi.

Aku

Aku
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 201
Liittynyt: La 30.07.2005 22:11
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Purjelennon SM ja Räyskälä Masters 2020

Viesti Kirjoittaja Aku »

Tervehdys,

Ilmoittautuminen on ollut nyt auki viikon. Vaikka mennään tammikuuta on ilmoittautumisen aktiivisuus ollut erittäin hyvää. Tämä on ollut yksi Masters-konseptin ajatuskin. Kun kaikki ilmoittautuvat ajoissa näkevät muutkin kuinka paljon urheilijoita tulossa kisaamaan. Usein se menee niin, että kun väkeä on ajoissa liikkeellä sitä on lopulta myös paljon enemmän.

Nyt ilmoittautuneita on 27 ja potentiaalia on vielä paljon. Laskeskelin nopeasti, että jos kaikki jotka ovat viimeiseen kahteen vuoteen lentäneet SM-kisoissa ilmoittautuvat tältä listalta puuttuu vielä noin 20 nimeä. Tietojemme mukaan myös Ruotsista tulee vielä joitain koneita listoille.

Hienointa on ollut huomata, että Saksasta on jo nyt liikkeellä 5 konetta. Ilmeisesti edellisestä kisasta kirjoitetut artikkelit ovat luoneet positiivista kuvaa kisasta. Konelistalta löytyy myös Matthew Scutterin uusi Diana 2 joten kisaan saadaan myös sitä kautta uutta väriä. Kerholuokkaan säpinää tuo varmasti Tourulan Tapsan osallistuminen LS7:lla, samalla tyypillä voitettiin viime vuonna EM-kilpailut.

Viikonloppu on taas hyvää aikaa hoitaa ilmoittautuminen kuntoon. Kerhopilotit voivat hyvin ilmoittautua tässä vaiheessa ja sitten tarvittaessa päivittää tilannetta kun kerhon kisakoneet on jaettu. Tärkeintä on koko yhteisölle tietää millaiset kisat meille on syntymässä. Toivottavaa on, että kerhot hoitavat koneiden jaon riittävän aikaisin talvella. Se on nykyään myös lomien näkökulmasta aivan ehdoton tapa toimia jos halutaan, että koneet lentää kesällä mahdollisimman paljon.

Aku

KenEklof
Viestit: 3
Liittynyt: Ke 23.01.2019 13:28

Re: Purjelennon SM ja Räyskälä Masters 2020

Viesti Kirjoittaja KenEklof »

Ilmoittautuneita tällä hetkellä 35 kpl.
T. Keni.

Vastaa Viestiin