Jannen Kisat & Purjelennon SM 2020

Kuulumisia, kommentteja ja tuloksia purjelentokilpailuista

Valvoja: Alfalima

KenEklof
Viestit: 6
Liittynyt: Ke 23.01.2019 13:28

Jannen Kisat & Purjelennon SM 2020

Viesti Kirjoittaja KenEklof »

Suomen Ilmailuliitto on eilen vahvistanut PT:n ehdotuksen mukaisesti, että kaikkien luokkien SM-kilpailut lennetään yhtä aikaa perinteisten Jannen Kisojen kanssa Räyskälässä 18-25.7. Kilpailujen järjestäjänä toimii Räyskälä-Säätiö. Kilpailussa lennettävät luokat ovat avoin-, racing- ja kerho- sekä SM-taiston ulkopuolella lennettävä Jannen Kisa-luokka. Jannen Kisa-luokassa tehtävät pyritään mitoittamaan osallistujien osaamisen ja kokemuksen mukaan. Jannen Kisoista jää tänä vuonna pois Kuuma Ryhmä-luokka.
Kilpailukutsu lähetetään, jos se rajoitusten puolesta on mahdollista, heti kun hallitus ilmoittaa 3.5. miten koronan aiheuttamia rajoituksia lähdetään purkamaan. Jos kisat päätetään lentää, niin noudatamme tarkkaan viranomaisten ja Räyskälä-Säätiön ohjeita. Myös paikallisissa menetelmissä tullaan ilmoittamaan miten toimia vallitsevissa olosuhteissa kilpailupaikalla sekä kilpailutoiminnan aikana.
Jos on ilmoittautunut Masterseihin, niin saa kilpailukutsun yhteydessä sähköpostin, jossa pyydetään joko vahvistamaan ilmoittautuminen SM-kisoihin tai peruumaan se. Ilmoittautuminen siirtyy näin automaattisesti uuteen SM-kisaan. Uudet kilpailijat ilmoittautuvat perinteisellä kaavakkeella, jonka linkin ilmoitamme kilpailukutsun yhteydessä.
SM-kilpailut eivät tänä vuonna ole maajoukkueen valintakisat, koska kesän siirrettyihin arvokisoihin on jo valittu joukkuuet.

Linkkejä:

Kisasivut: https://www.rayskala.fi/jannenkisat/
Facebook: https://www.facebook.com/jannenkisat/

Terveyttä ja tiimaa!
Ken Eklöf
Kilpailunjohtaja

KenEklof
Viestit: 6
Liittynyt: Ke 23.01.2019 13:28

Re: Jannen Kisat & Purjelennon SM 2020

Viesti Kirjoittaja KenEklof »

37. Jannen Kisojen ja SM-kisojen ilmoittautuminen on nyt auki. Masterseihin ilmoittautuneet ovat saanet sähköpostin, miten ilmoittautuminen siirretään SM-kisoihin. Uudet osallistujat ilmoittautuvat alla olevan linkin kautta.

KILPAILUKUTSU
https://www.rayskala.fi/jannenkisat/

ILMOITTAUTUMINEN
https://rayskala.fi/entryform/sm2020/index.php

OSALLISTUJAT
https://rayskala.fi/entryform/sm2020/index.php#enrolled

SOARINGSPOT
https://www.soaringspot.com/en_gb/jannen-kisat-sm-2020/

KenEklof
Viestit: 6
Liittynyt: Ke 23.01.2019 13:28

Re: Jannen Kisat & Purjelennon SM 2020

Viesti Kirjoittaja KenEklof »

Tervehdys kaikille,

olemme tänään päättäneet, että Jannen Kisat ja purjelennon SM-kilpailut järjestetään 18-25.7. Räyskälässä. Suomessa on viranomaisten ohjeiden mukaan 1.6. alkaen kokoontumisrajoitus 50 henkilöä ja erityisjärjestelyin sallitaan alle 500 henkilön kulttuuri- ja urheilutapahtumat, joissa voidaan huolehtia riittävästä turvaetäisyydestä ja hygieniasta. Tulkitsemme asian niin, että Räyskälän lentokentällä on mahdollisuus järjestää kilpailut sellaisella tavalla, että viranomaisten vaatimukset täyttyvät.
Tällaisessa tilanteessa kilpailujen järjestäminen vaatii erityisjärjestelyjä, joita mietimme paraikaa, ja tulemme tiedottamaan niistä heti kun saamme ohjeet valmiiksi. Mitään määräysviidakkoa ei ole odotettavissa, vaan luotamme kilpailuun osallistuvien omaan harkintakykyyn ja ennen kaikkea kunnioitukseen toisten ihmisten terveyttä kohtaan ja heidän oikeuteensa suojautua tartuntaa vastaan.
Halusimme tehdä tämän päätöksen mahdollisimman pian, jotta osallistujat voivat valmistautua kilpailuihin. Olemme erittäin iloisia siitä, että pääsemme kisailemaan ja uskomme että tarvitsemme kaikki jonkin yhteisen iloisen tapahtuman tällaisina aikoina.
Jos viranomaiset ottavat tautitilanteen vuoksi takapakkia, niin joudumme harkitsemaan asiaa uudelleen, mutta nyt mennään sillä asenteella, että heinäkuussa lennetään hyvät kilpailut, jossa aurinko ja mukava yhdessäolo loistaa.

Räyskälä-Säätiö
Mari Heikkilä

Kilpailunjohtaja
Ken Eklöf

Vastaa Viestiin