Sivu 1/2

SM-kisat 2008

Lähetetty: To 15.05.2008 09:21
Kirjoittaja Aku
Terve kaikille,

muistutukseksi koko kilpaa lentävälle pilottijoukollemme, että tämän vuoden Sm-kisojen ilmoittautumisaika päättyy tänään! 18m luokassa on tällä hetkellä vain 1 osanottaja, joten mitallejakin olisi helposti saatavilla;)

Terveisin,
Aku,
itse toinen vakion kahdesta ilmoittautuneesta, taitaa sijoitus parantua viime vuodesta...

Re: SM-kisat 2008

Lähetetty: To 15.05.2008 22:17
Kirjoittaja WS
Kyllä on ilmoitauduttu jo useita päiviä sitten ei vain näytä päivitys osallistujista toimivan reaaliajassa.
Sucksi

Re: SM-kisat 2008

Lähetetty: Ma 19.05.2008 07:30
Kirjoittaja jari p
Hitaasti tuntuu http://www.tinttilakki.fi sivujen osallistujaluettelo päivittyvän.
Toivottavasti itse kisojen tiedottaminen on nopeammalla tasolla.

Jari

Re: SM-kisat 2008

Lähetetty: Ti 27.05.2008 10:28
Kirjoittaja jari p
Tervehdys

Mahtaakohan Räyskälässä olla käytettävissä WLAN tms nettiyhteyttä osallistujilla/avustajilla
kisojen aikana ? Nummelassa ainakin pari vuotta sitten oli käytettävissä vapaa nettiyhteys.

Lähinnä jos taas innostuisi raportoimaan jotain pientä juttua kisojen aikana ainakin oman
teamin osalta...

Jari

Re: SM-kisat 2008

Lähetetty: Ti 27.05.2008 14:40
Kirjoittaja Timppa
On siellä Wlani joka maksaa pikkasen.

Re: SM-kisat 2008

Lähetetty: Ti 27.05.2008 23:57
Kirjoittaja tinke
Moro !

Nykyisissä kännyissä on hyvä WLAN- toimivuus. EFRY:ssä Nokian E65 haki kiitettävästi WLAN- yhteyden (DNA). Alimman mokkulatason yhteys ja hinta. Nettisivut(=tulokset tulee kännyyn) päivittyy ja sähköpostit kulkee.

Puhelut kannattaa siirtää VoIP:n taakse.

-Tinke

Re: SM-kisat 2008

Lähetetty: La 31.05.2008 08:44
Kirjoittaja jari p
Yritin etsiä http://www.tinttilakki.fi/ sivulta jotain yhteystietoja järjestäjäorganisaatioon mutta hiukan heikolla menestyksellä. Lähinnä mielessä se että jos joku olisi kiinnostunut ottamaan jostain syystä yhteyttä kisaorganisaatioon, olisi hyvä että olisi ihan oma linkki "Yhteystiedot" pääsivulla. (Esim lehdistö, TV, radio tms)

Kisaorganisaation voisi myös lisätä ?

Jari

Re: SM-kisat 2008

Lähetetty: Ke 04.06.2008 12:45
Kirjoittaja Kaitsu M.
Hämeen Sanomat soitteli just samasta syystä tänne SIL:iin Malmille kun ei löydy yhteystietoja organisaatioon.... No, yhytin kisan johtajalle.

Lähetän nootin organisaatiolle.
jari p kirjoitti:Yritin etsiä http://www.tinttilakki.fi/ sivulta jotain yhteystietoja järjestäjäorganisaatioon mutta hiukan heikolla menestyksellä. Lähinnä mielessä se että jos joku olisi kiinnostunut ottamaan jostain syystä yhteyttä kisaorganisaatioon, olisi hyvä että olisi ihan oma linkki "Yhteystiedot" pääsivulla. (Esim lehdistö, TV, radio tms)

Jari

Re: SM-kisat 2008

Lähetetty: Ke 04.06.2008 15:39
Kirjoittaja kiikaroija
Jotenkin tuo koko kisasivu vaikuttaa (vielä) kovin aneemiselta. Onhan toki aikaa hieman ennen alkua, mutta kiiruuksi pistää, kisat on jo ihan ovella.

Re: SM-kisat 2008

Lähetetty: La 14.06.2008 19:03
Kirjoittaja Timppa
nettisivut ovat kyllä huomattavasti paremmat kuin säät......

Re: SM-kisat 2008

Lähetetty: La 14.06.2008 22:08
Kirjoittaja luotis
No huhuh... Taas kerran...

Jos säät on huonot, niin tiedotus ja kisasivut ne vasta huonoja onkin. Niin paljon kun kaikkialla on toitotettu näkyvyyden ja tiedottamisen merkitystä. Tämä SM2008 on kyllä kaikkien aikojen pohjanoteeraus. Esim vakion 2. päivän tulokset tulivat jälleen "voimaan" ilman minkäänlaista selitystä. Ja yhteistulokset eivät ole vieläkään ajantasalla/koko sivu toimi. Ei voi syyttää miehistöpulaa, koska varmasti olisi ollut aikaa näiden sateiden keskellä päivittää sivustoa. Kannattaa varmaan harkita, voiko ko järjestäjälle näin isoja kisoja antaa enää? Mitä jos olisi ollut joka päivä lentopäivä, olisiko tiedotus ja sivut olleet vielä pahemmin ajasta jäljessä??? Myöskään mitään uutisia ei nettisivuilla ole, pientä boxia lukuunottamatta etusivulla. Häpeämisen paikka koko organisaatiolle ja ennenkaikkea kilpailun johtajalle...

Hyi...

Re: SM-kisat 2008

Lähetetty: La 14.06.2008 23:23
Kirjoittaja Teemu
Nyt en ota kantaa niinkään itse asiaan vaan siihen, kuka kirjoittaa ja mitä...

Suomen purjelentopiirit on suhteellisen pienet ja suurin osa tuntevatkin toisensa. Tälläkin keskustelupalstalla, kuten myös kentän reunalla niin kutsuttu "pääjoukko", käytän nyt samaa termiä kun SM-kilpailuiden protestissa käytettiin, uskaltaa ja pystyy sanomaan asioita suoraan ja Omalla nimellään. Osalla on sanojensa ja mielipiteidensä tukena myös omat teot, jotka antavat heille, jos ei nyt oikeuden, niin ainakin kokemuspohjaisen taustan, arvostella muita.

Sitten joku, ilmeisesti suurikin vaikuttaja ja ahkera puurtaja haukkuu keskustelupalstalla muita, piilouten nimimerkkinsä taakse, salaten todellisen henkilöllisyytensä. Ei voi kun ihailla moista rohkeutta...

Arvostelee kovin sanoin, tietämättömänä asioiden taustoja, sekä yli 300h/vuodessa talkoita tekevät kerholaiset, talkoohengellä toisten eteen työskentelevän organisaation ja sen johtajan ja muut mieleen juolahtavat...

Kysymys kuulukin edelleen, kuten Keni jo totesi, kuka on tämä nimimerkki "luotis"
Hänen jos kenen pitäisi pyytää anteeksi.. voin vain sanoa sinulle "luotis" HYI HYI, ei saa!!! Ja olen jo sen verran iso poika,että hartiani riittävät tuomaan mielipiteeni julki myös tarvittaessa kentänreunalla ja omalla nimellä

Sateisin terveisin: Teemu Juhani Sundström, 26v,haastemies, kuppilayrittäjä, maajoukkueessakin lentänyt, organisaatiossa köysipoikana ja starttimestarina työskennellyt, nuorten maajoukkueenjohtaja, TV-maksutarkastaja, opiskelija ja 1 lapsen isä.

P.S Kysyttäessä kerron mielelläni itsestäni lisää :wink:

Re: SM-kisat 2008

Lähetetty: Su 15.06.2008 11:46
Kirjoittaja luotis
Missän ei ole kielletty nimimerkin takana kirjoittamista. Minulla on täysi oikeus se tehdä, ja niin sen teenkin. Ainoa kommentti jota pyydän anteeksi on Jaakkolan Akua koskeva kommentti. Se oli ala-arvoinen. Anteeksi Aku. Hienosti lennetty ja onnittelut kilpailun voitosta (ilmeisesti tänään ei tule kilpailupäivää) Hieno nähdä että nuoriso pistää meille "ukoille" kampoihin.

Mutta turha itkeä nimimerkillä kirjoittamista. Kritiikkiä annetaan kun on kritiikin paikka.Ja minulla on täysi oikeus tehdä se nimimerkin takaa. Kyllä kaikki tietää, että ydin porukka on pieni ja kilpailuja järjestetään talkoovoimin. Mutta silti tietyt asiat pitää toimia, varsinkin kun toitotetaan purjelennon edistämisestä ja näkyvyydestä. Kukaan tuskin voi sanoa, että näissä kisoissa tiedotus ja näkyvyys on toiminut.

Re: SM-kisat 2008

Lähetetty: Su 15.06.2008 12:22
Kirjoittaja WPQ
Jos mentäisiin vaihteeksi takaisin asiaan, eli itse kilpailuihin ja niistä tiedottamiseen niin minun mielestäni sivustoille olisi hyvä tehdä lyhyet kuvaukset mistä purjelentokilpailussa on kyse, siis kuvattu tehtävätyypit, koneluokat, taustoitettu vähän suomen tilanne muuhun maailmaan yms.

Myös pistelaskutavasta lyhyt yhteenveto olisi paikallaan.

Tavoitteena siis tehdä maakuntalehden toimittajalle mahdollisimman helpoksi artikkelin tuottaminen aiheen tiimoilta.

Re: SM-kisat 2008

Lähetetty: Su 15.06.2008 18:40
Kirjoittaja hnpilot
WPQ kirjoitti:Jos mentäisiin vaihteeksi takaisin asiaan, eli itse kilpailuihin ja niistä tiedottamiseen niin minun mielestäni sivustoille olisi hyvä tehdä lyhyet kuvaukset mistä purjelentokilpailussa on kyse, siis kuvattu tehtävätyypit, koneluokat, taustoitettu vähän suomen tilanne muuhun maailmaan yms.

Myös pistelaskutavasta lyhyt yhteenveto olisi paikallaan.

Tavoitteena siis tehdä maakuntalehden toimittajalle mahdollisimman helpoksi artikkelin tuottaminen aiheen tiimoilta.
Jotain tämmöistä?

http://appserver.padasjoenlentokerho.fi ... x.php?id=4

ja lisäksi vielä

http://appserver.padasjoenlentokerho.fi ... x.php?id=3
(seuraa alareunan linkkiketjua päivän kulkua eteenpäin)

Tosin kyseessähän eivät olleet SM-kisat, mutta asiaa on kuitenkin ainakin yritetty...

Itselläni tausta ja asiantuntemus eivät riitä kertomaan pistelaskusta LYHYESTI... ;)

hannu

Re: SM-kisat 2008

Lähetetty: Su 15.06.2008 22:35
Kirjoittaja Hene
Kiitos skaboista! Olisiko sitä meteorologimme linkkiä mahdollista saada kisasivuille? Kerran sen sain haltuuni, mutta sössin taas senkin.

Re: SM-kisat 2008

Lähetetty: Ma 16.06.2008 08:24
Kirjoittaja hnpilot
Hene kirjoitti:Kiitos skaboista! Olisiko sitä meteorologimme linkkiä mahdollista saada kisasivuille? Kerran sen sain haltuuni, mutta sössin taas senkin.
Tuolta toisesta ketjusta:
Kristian kirjoitti: Tällainenkin proknoosi näyttää löytyvän:

http://rasp.linta.de/SCANDINAVIA/index_en.html

Täytyy seurailla että miten tuo toimii. Vaikuttaa monipuoliselta sivustolta, joka vaatii kyllä vähän perehtymistä.

kristian
hannu

Re: SM-kisat 2008

Lähetetty: Ma 16.06.2008 08:51
Kirjoittaja jari p
Kiitokset myös Vaasasta järjestäjille. Enpäs ehtinyt tänne linkkiä laittaa mutta ihmettelyä kisoista
kirjoittelin http://www.vaasanlentokerho.fi/teamvaasa

Jari & Junnu ( ZO)

Parin viikon päästä sitten toivon mukaan Rietistä juttuja...

Re: SM-kisat 2008

Lähetetty: Ma 16.06.2008 10:09
Kirjoittaja Hene
Kiitos Hannu :wink:

Re: SM-kisat 2008

Lähetetty: Ma 16.06.2008 18:37
Kirjoittaja Kuningas
luotis kirjoitti: Mutta turha itkeä nimimerkillä kirjoittamista. Kritiikkiä annetaan kun on kritiikin paikka.Ja minulla on täysi oikeus tehdä se nimimerkin takaa. Kyllä kaikki tietää, että ydin porukka on pieni ja kilpailuja järjestetään talkoovoimin. Mutta silti tietyt asiat pitää toimia, varsinkin kun toitotetaan purjelennon edistämisestä ja näkyvyydestä. Kukaan tuskin voi sanoa, että näissä kisoissa tiedotus ja näkyvyys on toiminut.
Kritiikin antaminen tulisi aina olla vilpitöntä ja rakentavaa, jotta sillä olisi mitään merkitystä. Näin pienessä piirissä, jossa kaikki tuntevat toisensa, nimimerkin takaa kirjoittavan kritiikki menettää merkityksensä ja siitä tulee vain pahaa mieltä aiheuttava sepustus, jota ei voi ottaa tosissaan.
Nimimerkillä voi mennä kirjoittelemaan vaikkapa iltapäivälehtien nettipalstoille. Siellä on pienisieluisille runsaasti tilaa mellastella keskenään. Jos "luotis" oikeasti haluat vaikuttaa suomalaiseen purjelentoon positiivisella tavalla, niin kirjoittelet kärkeviä arvostelujasi vastaisuudessa omalla nimelläsi. Mutta enpä usko että sinusta on siihen.

Kaikille muille Hyvää Kesän jatkoa!
Keni Eklöf