Maajoukkuerinki koolla 11. - 12.2.2017

Tiedotusta maajoukkueen yhteisharjoittelusta
Wille
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 322
Liittynyt: Pe 26.01.2007 20:22
Paikkakunta: Tuusula

Maajoukkuerinki koolla 11. - 12.2.2017

Viesti Kirjoittaja Wille »

Maajoukkuerinki kokoontuu tulevana viikonloppuna lauantaina Ilmailumueseolle SIL:n Urheilijaseminaariin ja sunnuntaina Hyvinkään Ilmailukerhon tiloihin oman ohjelman puitteissa. Sunnuntain ohjelmassa on mm. MM-kisakokemukset, sääntömuutosehdotukset, henkisen valmennuksen hyödyntäminen kisatapahtuman aikana, edustusurheilijoiden valintajärjestelmän kehittäminen, tulevat arvokisat jne.

Runsasta osanottoa odotellen,
Wille

Hannu Halonen
Maajoukkueen kapteeni

Wille
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 322
Liittynyt: Pe 26.01.2007 20:22
Paikkakunta: Tuusula

Re: Maajoukkuerinki koolla 11. - 12.2.2017

Viesti Kirjoittaja Wille »

Lauantaina purjelentäjät olivat suurimpana ryhmänä urheilijaseminaarissa kuuntelemassa hyviä esityksiä mm. antidoping-, sponsorointi- ja henkisen valmentautumisen esityksiä. Mm. erilaisten flunssalääkkeiden sisältämät piristeet saattavat yllättää, jos asiaan ei kiinnitä riittävästi huomiota. Sponsorien hankinnassa on oltava suunnitelmallinen ja määrätietoinen. Jos henkinen kantti ei ole kunnossa, menestystä on turha odottaa.

Sunnuntai vietettiin reilun 20 hengen voimin Hyvinkään Ilmailukerhon tiloissa. Asiaa riitti koko päiväksi. Kisapalautteissa ja keskusteluissa sivuttiin usein henkisen kantin merkitykseen kisasuorituksessa. Siihen liittyen alla lainaukset Jari-Matti Latvalan kommenteista Ruotsin rallin voiton jälkeen:

"Minulla ja Miikalla oli autossa hyvä ja rento fiilis". "Tommi käski minun lopettaa autosta miettimisen ja keskittyä vain nuotteihin ja ajamiseen".

Rento fiilis löytyy, kun omat asiat ovat hyvässä kunnossa. Kalustossa mahdollisesti olevat "vajavuudet" on jätettävä omaan arvoonsa kisasuorituksen aikana. Näillä osa-alueilla on yllättävän iso merkitys lopputulokseen.

Terveisin,
Wille

Hannu Halonen
Maajoukkueen kapteeni

Vastaa Viestiin