Sivu 1/1

Luentosarja Kurssilta kolmesataselle

Lähetetty: Ma 12.01.2009 19:05
Kirjoittaja skuosman
Suomen Urheiluilmailuopisto järjestää luentosarjan jossa jo purjelentolupakirjan suorittanut lentäjän alku voi tulla kuuntelemaan miten kehittyä purjelentäjänä! http://www.urheiluilmailuopisto.fi/kurs ... aselle.htm
Luentosarjaan osallistuminen ei edellytä 300km matkalennon lentämistä, mutta antaa hyviä ohjeita kuinka sen voisi lentää!

sakari kuosmanen
http://www.suio.fi

P.S Tämä sama asia on kerrottu myös Nuoret harrastajat säikeessä, mutta kyllä luentosarjaa voi tulla kuuntelemaan vanhemmat lentäjätkin.

Re: Luentosarja Kurssilta kolmesataselle

Lähetetty: Ma 26.01.2009 11:19
Kirjoittaja skuosman
Vielä kerkiää ilmoittautua! Luentosarja pidetään ja ensimmäinen tilaisuus on ma 2.2.09 klo 18.00 Malmin Jäähalli, Talttakuja 6, Helsinki. Jäähallin parkkipaikka EI OLE se kuplahallin parkkis. Jäähallilla on hyvä ja ISO parkkialue jäähallin edessä - Talttakujalla. Tilaisuus on neuvotteluhuoneessa heti vasemmalla kun noustaan jäähallin kahvioon.

saku
http://www.suio.fi

Re: Luentosarja Kurssilta kolmesataselle

Lähetetty: Pe 06.02.2009 08:09
Kirjoittaja skuosman
Luentosarjan viimeinen osa - Purjelentäjän radiopuhelinliikenne ja ilmatilat- on KAIKILLE AVOIN luento Suomen Ilmailumuseolla. Aika 30.3. ja osallistujat pääsevät ILMAISEKSI tutustumaan ilmailumuseoon.

Tilaisuuden järjestää

Suomen Urheiluilmailuopisto Oy
sakari kuosmanen
http://www.suio.fi

Re: Luentosarja Kurssilta kolmesataselle

Lähetetty: Ti 31.03.2009 08:40
Kirjoittaja Pasi Haanpää
Huomenta!

Samat kehut vielä tännekin: Suuret kiitokset PT:lle, Opistolle, Sakelle ja kouluttajille Kurssilta Kolmesataselle luentosarjasta! Aiheet olivat mielenkiintoisia ja kouluttajat asiantuntevia ja innostavia! Jatkakaa samaan malliin!

Terveisin
Pasi Haanpää