Toiseksi viimeinen kuulutus

Ilmoituksia koulutuksesta
Wille
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 340
Liittynyt: Pe 26.01.2007 20:22
Paikkakunta: Tuusula

Toiseksi viimeinen kuulutus

Viesti Kirjoittaja Wille »

Toivo ei ole vielä täysin mennyt; viimeinen kuulutus ei toivottavasti ole tarpeen (moni voi olla jo sen kannalla). Nyt on korkea aika ja myös se aika vuodesta, että on syytä toimia. Ensi kesänä olisi hienoa saada lajin pariin uusia pilotteja. Muuten harmaiden hapsien määrä purjelentäjien joukossa jatkaa prosentuaalista kasvuaan turhan voimakkaasti puhumattakaan harrastajamäärän vähenemisestä.

Kouluttavien yhdistysten olisi viimeistään nyt tehtävä voimallinen suunnitelma kevään teoriakoulutuksesta ja kesän lentokoulutuksesta. Sen jälkeen olisi varmistettava, että tuote on kunnossa. Sitten markkinointi! Tavalla tai toisella, vaikka hihasta vetäen uusia ihmisiä (kaiken ikäisiä) vähintään kokeilemaan hienoa harrastusta, hyvällä sykkeellä, fiiliksellä ja HYVÄSSÄ ILMAPIIRISSÄ.

Kohtuu hienoja koulutuslukuja tältäkin vuodelta löytyy vaikkapa Teiskosta tai Hyvinkäältä (kenties muuallakin), mutta valtakunnallisella tasolla meni (taas) surkeasti (mm. Räyskälässä). Homma vaatii tiettyjen ihmisten energiaa aina vaan lisää. Näitä puurtajia meidän kaikkien muiden on pyrittävä tukemaan peruskoulutuksen mahdollistamiseksi. Se on koko lajin ja päivittäisen toiminnan kulmakivi! Sen lisäksi meillä on hoidettavana myös jatkokoulutus ja valmennus…!
SUIO official
Viestit: 91
Liittynyt: To 10.03.2011 21:35

Re: Toiseksi viimeinen kuulutus

Viesti Kirjoittaja SUIO official »

Niin tosiaan Räyskälässä valmistui vain 6 purjelento-oppilasta.

Vuodelle 2014 toivomme vähintään 10 oppilasta- enemmänkin menisi!

Lisäksi toivomme kerhojen lähettävän OPETTAJIAkoulutukseen opettajiksi haluavia ihmisiä.

saku
http://www.suio.fi
Vastaa Viestiin