Lentokoneiden päällystyskurssi 1 - 3.2 2019

Ilmoituksia koulutuksesta
Mari Heikkilä
Viestit: 25
Liittynyt: Ma 10.10.2016 15:21

Lentokoneiden päällystyskurssi 1 - 3.2 2019

Viesti Kirjoittaja Mari Heikkilä »

Lentokoneiden päällystyskurssi 1 - 3.2 2019

Motellin Iso luokka, Räyskälä
Alakerran huoltotila, Räyskälä

Hinta 150 euroa

Kurssin järjestää yhteistyössä HooTeeHoo ja Räyskälä-Säätiö. Kurssin vetäjänä toimii Pentti Saaristo.

Perjantaina kokoonnutaan Motellin Isoon luokkaan klo 18 teoriaosuuden merkeissä. Lauantai ja sunnuntai käytetään pääsääntöisesti työskentelyyn alakerran huoltotilassa. Työn alla on mielenkiintoisia kohteita, mm Kojootin (Canis latrans) mod. siipi + siivekkeet sekä Tiger Moth runko.

Kurssin hinta sisältää opetuksen lisäksi kattavan kurssimateriaalipaketin sekä paperisena että sähköisessä muodossa ja todistuksen kurssin suorittamisesta. Sisältää osioita moduuleista 4L1;-2; -4.

Varaa mukaasi työvaatteet sekä henkilökohtainen hengityssuojain. Ilmoita etukäteen, mikäli tiedät tai arvelet olevasi allerginen käytettäville aineille.

Kurssilaiset voivat varata majoituksensa mukavaan tarjoushintaan ja jatkaa rättihommien hämmästelyä illan pimennyttyä saunan lauteilla.

Ravintola ei ole auki, mutta pikkuluokan keittiö ja iso grilli ovat käytettävissä ruoanlaittopuuhiin.Lisätietoja kurssista ja ilmoittautumiset: pena(at)hooteehoo.org tai puhelimitse: 0400-160521

Majoitusvaraukset: office(at)rayskala.fi


Tällä kurssilla on maksimiosallistujamäärä 10 henkilöä. Vapaita paikkoja on harjoituskohteiden omistajien lisäksi vain muutama, toimi siis nopeasti!

Tervetuloa!
Räyskälä-Säätiö