Simulaattoripurjelentäjille sivusto

Yleistä purjelentoon liittyvää keskustelua ja informaatiota
mikakoski
Viestit: 12
Liittynyt: Ma 06.02.2006 22:33

Simulaattoripurjelentäjille sivusto

Viesti Kirjoittaja mikakoski »

Hei,

olen koonnut sivuston, jossa kerrotaan keskeisiä asioita purjekoneella lentämisestä niin simussa kuin IRL. Sivusto on alunperin suunniteltu vetämäni isä-poika -lennokki- ja simulaattorikerhon teoriaopetuksen tueksi, mutta soveltuu mielestäni myös yleisesti purjelennosta kiinnostuneiden tietolähteeksi. Kerhossamme "pojat" ovat 5-10 vuotiaita tällä hetkellä ja tarkoitus on kasvattaa 2 sukupolvea ilmailun harrastajia yhdellä kertaa. Osa isistä on isoisiä ja osa mummoja tai äitejä. :D

Sivusto on tällä hetkellä ns. beta -tasoinen (= ihan kaikki ei toimi tai ole optimoitua), mutta idean pitäisi käydä ilmi. Jo muutaman tunnin aikana Flightforumin käyttäjät löysivät muutamia karkeahkoja virheitä sisällöstä ja jos teidän silmiinne sellaisia osuu, niin olisin kiitollinen, jos viitsisitte raportoida. Sivusto on tehty kirjaimellisesti yötyönä, jolloin laadunvarmistus oli jo nukkumassa. Toisaalta sisältöä kommentoidessa on hyvä muistaa pääasiallinen kohderyhmä ja asettaa tarkkustaso sen mukaan. Tämä on kuitenkin eri asia kuin SUIO:n aikuisten-oikeasti-elearning -järjestelmä a.k.a Verkkoteoriat.

Jos jollakulla on intoa ja halua edistää asiaa ja tuottaa sivustolle parempaa/laajempaa sisältöä tai haluaa perustaa vastaavanlaisen kerhon oman ilmailukerhon nuorisotyön tueksi, niin kuuntelen mielelläni ideoita ja avustan osaamisen ja kykyni mukaan. Erityisesti matka/kisalennon koulutusmoduulin käsikirjoituksen laatiminen auttaisi huomattavasti. Yhteystiedot löytyy sivustolta.

Sivusto löytyy osoitteesta: http://www.mikakoski.fi/sim/

Terveisin,

Mika Koski