Haastetta tulevaisuudessa? Forssa havittelee Räyskälän vettä

Yleistä purjelentoon liittyvää keskustelua ja informaatiota
MiMutru
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 100
Liittynyt: Ma 28.11.2011 23:24
Paikkakunta: Hyvinkää/EFRY

Haastetta tulevaisuudessa? Forssa havittelee Räyskälän vettä

Viesti Kirjoittaja MiMutru »

Aamuposti -lehdessä tänään oli oheinen uutinen. Näinköhän tästä pitkässä juoksussa kumpuaa pohjaveden lisäksi tavallisten ihmisten näkemys (sitten jos noin tosiaan tapahtuisi) että se lentokenttähän tietysti pitää pois saada uhkaamasta vedensaantia. Riippumatta siitä onko lentokentällä merkitystä, tai paljonko spekuloi voisiko sillä olla merkitystä ja nimenomaan mitä siitä asiasta ajattelevat sitten tavalliset ihmiset. Joille ei ehkä riitä että perustellaan asioita teknisin suojajärjestelmin vaan että pois-mieluummin-lentokenttä-pilaamasta-kokonaan. Periaatteesta.

Vai miten tällaisiin kehityskulkuihin pitäisi ilmailijan suhtautua ? Ensisijaisesti varmaan olemalla tarkkana asian tiimoilta onko tämä vain tutkimus vai ensisignaali että jos ei varaansa pidä, niin voipi tulla ylläri myöhemmin.

http://www.aamuposti.fi/artikkeli/26233 ... alan-vetta

Spekuloimatta nyt sen enempää, mutta jos kerran melurajatkin saadaan aikaan sillä että hankitaan mökki läheltä lentokeskusta ja aletaan sen jälkeen vaatia sen lentokentän sulkemista. Ja päättäjien Kun todellisuus on usein kuten Kekkonen jo aikanaan sanoi, että asiat eivät ole niin kuin ovat vaan sitä miltä ne näyttävät olevan. Se pätee niin moneen asiaan, ns. faktoista riippumatta. Raadollista.

Terv. Mika
Hansa
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 140
Liittynyt: To 30.01.2003 13:00
Paikkakunta: Nurmijärvi
Viesti:

Re: Haastetta tulevaisuudessa? Forssa havittelee Räyskälän v

Viesti Kirjoittaja Hansa »

Yllättävän vähälukuisena kiinnostujana ilmailijat olivat Lauantaina Räyskälässä SIL-luokassa olleessa tiedotustilaisuudessa. Ajoneuvoliikenne kertoi kyllä mielenkiinnosta asiaa kohtaan. -Kylätoimikunnan kahvitus toimi moitteettomasti...
kristian
WGC-2006 Team
Viestit: 488
Liittynyt: Ma 03.03.2003 14:27

Re: Haastetta tulevaisuudessa? Forssa havittelee Räyskälän v

Viesti Kirjoittaja kristian »

Olisi varmaan tehokkaampaa tiedottaa sähköisesti, kuin järjestää lokakuun lopulla tilaisuuksia korpeen.
WPQ
Viestit: 78
Liittynyt: Pe 27.01.2006 22:23

Re: Haastetta tulevaisuudessa? Forssa havittelee Räyskälän v

Viesti Kirjoittaja WPQ »

kristian kirjoitti:Olisi varmaan tehokkaampaa tiedottaa sähköisesti, kuin järjestää lokakuun lopulla tilaisuuksia korpeen.
Mutta tunnelma.
Vastaa Viestiin