Malmin kenttä

Yleistä purjelentoon liittyvää keskustelua ja informaatiota
Antti K
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 441
Liittynyt: Ti 04.02.2003 09:59
Paikkakunta: Helsinki

Malmin kenttä

Viesti Kirjoittaja Antti K »

Hei,

Malmin kentän säilyttämisen puolesta on tehty kansalaisaloite. Kansalaisaloite etenee eduskunnan käsiteltäväksi, jos se on kerännyt vähintään 50 000 kannatusilmoitusta kuuden kuukauden kuluessa. Ensimmäisen kymmenen päivän kuluessa on löytynyt lähes 20.000 kannattajaa.

Aloitetta voi kannattaa tuossa sähköisessä palvelussa (tunnistautuminen pankkitunnuksin) tai täyttämällä kannatuslomakkeen ja lähettämällä sen osoitteeseen
LEX MALMI
PL 110
02401 KIRKKONUMMI

Samalla tiedoksi, että naapurifoorumilla on varoitusviesti koskien pelastamalmi.fi verkkokauppaa, jolla ei ole mitään tekemistä Malmin Lentoaseman Ystävät ry kanssa.

terv Antti

Antti K
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 441
Liittynyt: Ti 04.02.2003 09:59
Paikkakunta: Helsinki

Re: Malmin kenttä

Viesti Kirjoittaja Antti K »

Kunnallinen kansanäänestys Helsinki-Malmin lentokentän säilyttämisestä ilmailukäytössä - nimien keräys käynnissä

Kuntalaki takaa kuntalaisille oikeuden tehdä kunnalle aloite sen toimintaa koskevissa asioissa. Lisäksi neljä prosenttia kunnan 15 vuotta täyttäneistä asukkaista voi tehdä kunnalle aloitteen kunnallisen kansanäänestyksen järjestämisestä. Helsingissä tämä tarkoittaa 22.262 asukasta.

Kunnallisesta kansanäänestyksestä kentän säilyttämiseksi ilmailukäytössä on siis tehty kuntalaisaloite. Voit käydä osallistumassa tähän aloiteeseen osoitteessa https://www.kuntalaisaloite.fi/fi. Osallistuminen vaatii tunnistautumisen ja on mahdollista vain helsinkiläisille. Muualla asuvien kannattaa kyllä mainita asiasta helsinkiläisille tuttavilleen, jotka eivät ehkä ole muuten kuulleet asiasta. Tällä hetkellä koossa on 4.480 allekirjoitusta.

Antti

Vastaa Viestiin