Myydään: LX 166 Variometri ja liukulaskin

Kauppatori
JoonatanJ
Viestit: 2
Liittynyt: To 06.01.2011 03:20
Paikkakunta: Savonlinna
Viesti:

Myydään: LX 166 Variometri ja liukulaskin

Viesti Kirjoittaja JoonatanJ » Ke 23.04.2014 14:44

LX 166 on helppo ja verrattoman kätevä peli, jossa yhdistyy tarkka sähköinen variometri sekä sellaisenaankin toimiva liukulaskin. Yhdistettynä loggeriin tai/ja flarmiin laite kuitenkin paranee entisestään ollen hinta/laatu suhteeltaan ehdottomasti markkinoiden parasta antia. Tällöin sille kannattaa myös ehdottomasti hankkia Oudie tms. kaveriksi, jolloin kombinaatio karttanäyttöineen ei juuri häviä ominaisuuksiltaan LX9000:lle tai muille uudemmille himmeleille.

Nyt olen käyttänyt tätä puhelimessani pyörineen XCSoarin ja Colibri loggerin kanssa. Tällöin puhelimen lataus ja datat kulkivat soartronicin kautta. LX 166 kykenee syöttämään käyttövirrat niin loggerille kuin PDA:lle, joten asennusten osalta tämä on myös todella helppo kokonaisuus. Tähän kombinaatioon liittyy kuitenkin pientä säätöä ja tarvittaessa kerron siitä mielelläni lisää.

Laite majailee Savonlinnassa ja on aivan uuden veroinen. Softa v1.3. Mukana kaikki tarvittavat kaapelit flarmin, loggerin ja Oudien liittämiseen sekä tietty audiolle ämyri.

Hinta: 900€ (+ mahd. postitus)
Lisätietoja: joonatan.jaaskelainen(at)gmail.com
Puh. 044 5278151 (mielellään vasta puolenpäivän jälkeen)

TARKEMPI LAITE ESITTELY:
http://www.lxnavigation.com/lx-166/

MANUAALI:
https://static.squarespace.com/static/5 ... -eng.1.pdf

JoonatanJ
Viestit: 2
Liittynyt: To 06.01.2011 03:20
Paikkakunta: Savonlinna
Viesti:

Re: Myydään: LX 166 Variometri ja liukulaskin

Viesti Kirjoittaja JoonatanJ » Ke 07.05.2014 20:48

Laitetaan kaupanpäälle vielä Soartronicin IOIO adapteri (ovh 80€), jolla saa variometrin ja loggerin datat esimerkiksi puhelimessa pyörivälle XCSoarille. Ei muuta ku tökkää luurin USB liittimellä kiinni ja lentää menemään. Virtakaan ei pääse loppumaan, koska kortin kautta onnistuu myös puhelimen lataus purtsikan akusta. Myös ötökät ja MacCready synkkaa variometrin ja XC soarin kanssa. Samoin tehtävät saa laadittua puhelimen XCSoarilla ja lähetettyä suoraan loggerille. Ja tietty sama myös toistepäi! Ei tartte tietsikan kanssa sorvailla! Colibri on todettu toimivaksi. Sekin tosin joutaa nyt myytäväksi --> tarjoa! Ja niin onhan kortissa liitäntä myös FLARM:ille! Ei voisi olla paljon helpompaa.

Myyn koska ei ole enää sopivaa konetta ja tartten rahaa siihen oleelliseen eli lentämiseen :wink:

Vastaa Viestiin