Myydään pelastusvarjoja

Kauppatori
Simo Sainio
Viestit: 6
Liittynyt: Su 28.03.2010 14:52

Myydään pelastusvarjoja

Viesti Kirjoittaja Simo Sainio »

Uusien pelastusvarjojen saatavuudessa on jo jonkin aikaa ollut ongelmia. National varjon valmistus on toistaiseksi pysähtynyt FAAn paperisotaan uuden valmistuspaikan takia. Saksalaisen Thinbackin valmistus on ollut myös keskeytyksessä. Ainoa varjot joita Parasale Oy on pystynyt toimittamaan ovat olleet Australialainen Thinback / Slinpack ja Strong Parachutesin tuotantonnassa olevat varjot. Nyt olemme aloittaneet MarS pelastusvarjojen maahantuonnin. MasS:ilta on tullut uusi malli ATL-15 jokin aika sitten. Varjoa saa myös pakkolaukaisuhihnalla varustettuna ATL-15 SL. Kyseinen varjo on jonkin verran pienempi ulkomitoiltaan kuin suomessa käytössä olevat ATL-88/90.
Lisäinfoa löytyy sivultamme https://www.parasale.com/pelastusvarjot

Kiitos ja Anteeksi, että tällaista kaupallista tänne jaksolle huutelen.

Simo Sainio
Parasale Oy
Simo Sainio
Viestit: 6
Liittynyt: Su 28.03.2010 14:52

Re: Myydään pelastusvarjoja

Viesti Kirjoittaja Simo Sainio »

Nyt saatiin ensimmäiset ATL-15 (ATL-88/90-1A) pelastusvarjot suomeen. Näyttää paljon paremmalta kuin aikaisemmat versiot. Reppun koko on hieman pienentynyt korkeus ja leveys suunnassa ja on nyt aika tarkkaan alkuperäisen National 425 kokoa. Reppu materiaali on myös jämäkämpää kuin aikaisemmissa ja apuvarjon jousi pysyy paremmin paikallaan pakattuna. Heti kaikille tiedoksi, että tämä 1A malli ei ole maadoitettu laukaisukahvan mitoituksen takia kuten 1B ATL-15SL. Tässä A1 mallissa on metallinen laukaisukahvan vaijeri. Jos harkitsette varjon ostoa, niin pyytälällä saa lisäkuvia.
Ilahduttavinta on se, että varjon hinta on edullinen, noin 2000€ verollisena tällä hetkellä. Hinta hieman vaihtelee metalliosien valinnoista riippuen.

Kevät terveisin
Simo Sainio
Parasale Oy
Vastaa Viestiin