Käyttäjätunnusten aktivointi

Palstan ylläpitäjän tiedotteet
Vastaa Viestiin
Avatar
Hannu N
Site Admin
Viestit: 421
Liittynyt: Ke 29.01.2003 15:25
Paikkakunta: Strömfors
Viesti:

Käyttäjätunnusten aktivointi

Viesti Kirjoittaja Hannu N »

Otin ainakin toistaiseksi käyttöön käyttäjätunnusten aktivoinnin roskaamisen estämiseksi. Tämä hankaloittaa valitettavan paljon uusia käyttäjiä, mutta ehkä parempi sekin kuin tuo jatkuva roskaaminen.

Eli uuden käyttäjän rekisteröityessä, ylläpidon on ensin aktivoitava käyttäjätunnus ennenkuin käyttäjä voi kirjoittaa viestejä foorumiin.
Käyttäjätietoihin kannattaa laittaa jokin sellainen tunnistetieto, mistä osaan päätellä, että kyse on todellisesta käyttäjästä. Oikea tunnistettava sähköpostiosoite tai paikkakunta auttaa tässä.

Käyttäjän muuttaessa omia käyttäjätietojaan tunnus menee myös uudelleen aktivoitavaksi. Tämäkin valitettavasti hankaloittaa käyttöä tarpeettomasti.

Useimmiten aktivointi tapahtuu varmaan vuorokauden sisällä, mutta joskus voin olla tietysti poissa koneen äärestä pidempäänkin. Pitänee antaa ylläpidon oikeudet jollekin toisellekin, jotta viivästys jäisi minimiin.

Toivottavasti tämä on vaan väliaikainen ratkaisu. Joitain ajatuksia on jo muunkinlaisesta ratkaisusta, mutta niitä pääsen kokeilemaan vasta vähän myöhemmin.

Hannu
Vastaa Viestiin