Perinteinen syystapahtuma Vierumäellä

Tiedotusta maajoukkueen yhteisharjoittelusta
Wille
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 378
Liittynyt: Pe 26.01.2007 20:22
Paikkakunta: Tuusula

Perinteinen syystapahtuma Vierumäellä

Viesti Kirjoittaja Wille »

Maajoukkuerinki kokoontui 18 pilotin voimin Vierumäen Country Clubilla viikonloppuna. Ohjelmassa pohdittiin (taas kerran) keinoja keskinopeuden nostamiseen. Vanhoja käsityksiä ammuttiin osin alas ja uusia kehitettiin. Käsitys tavoista, joilla päästään parempaan tulokseen, varmasti parani.

Kauden arvokisamenestyksiä analysoitiin; tällä kertaa huikean hienoja tuloksia. Pohdittiin kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamista ja sen merkitystä.

Keskusteltiin talviharjoittelusta liittyen sekä fyysiseen kuntoon että henkiseen kanttiin, laadittiin vuoden 2023 kattava tapahtumakalenteri sisältäen webinaarit, harjoitusleirit, kisat ja syksyn kokoontuminen. Ryhmätöinä suunniteltiin jokaisen omat harjoitussuunnitelmat, kauden tavoitteet ja kisat, joihin aikoo osallistua.

Viikonloppuun kuului luonnollisesti myös lenkkeilyä, tällä kertaa Golf kentän ympäri. Sen jälkeen saunottiin ja siirryttiin ns. "pizzaosastolle".
haapajarvi
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 185
Liittynyt: To 03.09.2009 00:49

Re: Perinteinen syystapahtuma Vierumäellä

Viesti Kirjoittaja haapajarvi »

Onko tapahtumasta videota tai muistiinpanoja. Asia kiinostaa täällä pohjoisessakin ja muitakin kuin maajoukkuetason lentäjiä.

-J
Wille
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 378
Liittynyt: Pe 26.01.2007 20:22
Paikkakunta: Tuusula

Re: Perinteinen syystapahtuma Vierumäellä

Viesti Kirjoittaja Wille »

Sessiot vedettiin hyvin pelkistetyillä materiaaleilla interaktiiviseen tyyliin. Sessioita ei myöskään tallennettu videolle.

Hienoa, että on kiinnostusta kilpapurjelennon saloihin. Maajoukkueen jäsenet järjestävät mm. harjoitustapahtumia kevätkesällä Räyskälässä. Niiden yhteydessä lennetään harjoitustehtäviä ja analysoidaan lentoja. Lisäksi pyritään tymän sattuessa järjestämään asiaan liittyviä esitelmäsessioita. Harjoitustapahtumiin ovat voineet osallistua myös maajoukkueen ulkopuoliset pilotit.

Matka- ja kilpapurjelentoon liittyviä sessioita on järjestetty myös valtakunnallisissa pakkasparlamenteissa. Osallistujamäärät ovat viime vuosina jääneet alhaisiksi eikä järjestäjiäkään ole helppo löytää.
Vastaa Viestiin