Rara Avis, Santa Cilia de Jaca

Kokemuksia purjelentomatkailusta niin Suomessa kuin maailmallakin.

Valvoja: Alfalima

Wille
Aktiivikirjoittaja
Viestit: 325
Liittynyt: Pe 26.01.2007 20:22
Paikkakunta: Tuusula

Rara Avis, Santa Cilia de Jaca

Viesti Kirjoittaja Wille »

Viikko on Markun kanssa leireilty Santa Ciliassa. Neljä lentopäivää ennusteita paremmissa keleissä. Alkuviikko meni lomaillessa kovien tuulten ja tiuhaan uusiutuneiden sadekuurojen siivittämänä. Oma reissuni päättyy, mutta veljeni jatkaa leireilyä Markun kanssa alkavan viikon. Juuri nyt sataa vettä, mutta viikon toinen puolikas näyttää lennettävältä.

Kentällä on aika hiljaista. Viikonloppuna muutama paikallinen on mukana toiminnassa, mutta arkipäivinä meidän lisäksi vain kaksi konetta ja pilottia Briteistä (Mike tietenkin).

Tällä hetkellä kentän toimintaa pyörittää paikallinen kerho Aeroclub Numbus (http://www.aeroclubnimbus.aero). Lokakuun alussa aloittaa operaattori, joka (ehkä) valitaan tällä viikolla kahdesta hakijasta. Toinen hakija on paikallinen kerho. Aikaisemmin yhteiskunnan varoilla pyöritetty toiminta lopetettiin (yllätys yllätys..) ja rahahanat pantiin kiinni. Mm. hinauskoneet seisovat hallissa vakuuttamattomina odottamassa toiminnan uutta alkua. Toivottavasti tuleva kentän operaattori saa toiminnan pyörimään järkevästi ja mm. leireilijöille järjestyy tarpeelliset palvelut.
Liitteet
IMG_0555.jpg
IMG_0555.jpg (203.05 KiB) Katsottu 7158 kertaa
IMG_05432.jpg
IMG_05432.jpg (233.8 KiB) Katsottu 7158 kertaa