Räyskälä-Säätiö etsii toiminnanjohtajaa

Yleistä purjelentoon liittyvää keskustelua ja informaatiota
Katja
Viestit: 26
Liittynyt: Ma 26.02.2007 14:56
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Räyskälä-Säätiö etsii toiminnanjohtajaa

Viesti Kirjoittaja Katja »

Räyskälä-Säätiö on Lopen kunnassa jo 60 vuotta toiminut säätiö, jonka tehtävänä on ylläpitää Räyskälän lentokenttää, järjestää koulutusta ja mahdollistaa harrasteilmailun toimintaedellytyksiä. Räyskälän lentokenttä on pohjoismaiden vilkkain monipuolisen harrasteilmailun keskus ja on tunnettu useiden kansainvälisten kilpailujen järjestäjänä. Ilmailukeskusta on tarkoitus kehittää yhteistyössä Lopen kunnan kanssa monipuoliseksi toimintakeskukseksi ja alueelle on vahvistettu osayleiskaava. Viime vuosina kentälle on rakennettu ajoharjoittelurata, kenttäalue on saanut uuden asfaltin ja alueen rakennuksia on peruskorjattu. Tulevina vuosina toimintaedellytyksiä on tarkoitus parantaa edelleen.

Haemme palvelukseemme toiminnanjohtajaa,
jonka tehtävänä on vastata säätiön hallinnosta ja taloudesta sekä johtaa ilmailukeskuksen toimintaa hallituksen ja hallintoneuvoston määrittelemien tavoitteiden mukaisesti. Apunaan toiminnanjohtajalla on toimistosihteeri ja tarvittava huoltohenkilöstö.

Jos innostut haasteista ja toiminnan kehittämisestä ja asioiden menestyksekäs toimeenpano on sinulle kunnia-asia, olet etsimäämme henkilö.
Jos olet lisäksi itse ilmailun harrastaja, esimerkiksi lennonopettaja tai omaat muuta ilmailutaustaa, olet vahvoilla toiminnanjohtajaa valittaessa.

Hakemus, johon liität CV:n ja palkkatoivomuksen, tulee toimittaa sähköpostilla 9.1.2022 mennessä osoitteeseen esko.lehtonen@rayskala.fi.
Lisätietoja antaa hall. pj. Esko Lehtonen puhelin 0400 481675.